Gigi Qaira
Wednesday, February 24, 2010

Memanglah susah nak amik gambar gigi dia. Nie pun sempat rakam sebab Qaira nangis sambil nganga camnie.. ish ish.,. buruk betul anak Mama nangis neh..

Ok, 2 batang nie jer yg boleh sempat nak tengok. Hehe ;)
Click pic for larger view

Qaira dah almost 8mths dah... Cepat betul membesar. Milestones Qaira

  1. Dah pandai duduk sendiri last 2 weeks
  2. Dah crawling dengan lajunya even ada masa mcm nak terbalik jugak.
  3. Sekarang nak berdiri.. Almost there.. bila dia tegakkan jer badan dia terus duduk balik. Maybe dia gayat
  4. Pandai merajuk ok. And pandai jugak bila kena marah, dia diam instead of menangis. Good girl
Mcm banyak jer nak update. Nanti Mama pikirkan lagi.

4 comments:

Huda said...

hehe..sweet je nampak gigi..mmg susah nak amik gambo gigi diorg ni..

FrH said...

wahh qaira dah 2 batang dah gigi! hadzim belum tumbuh seketul pon lagi..

wina said...

huhuhu sekuat hati Qaira menangis tu...sebab ape ye? :-)

congrats to Qaira dah ade gigi!

m@Ri@ said...

alahai dah ada gigi yek qaira..