Booties for Qaira
Thursday, August 20, 2009

Actually I ada beli banyak booties n cute little shoe for Qaira.. But this one, while tgh bosan2, I drop here, and tgk comelnya booties nie!

Inilah akibatnya kalau ada anak perempuan... semua nak beli.. that day husband and I went to Lovely Lace Baby kat Alamanda.. apa lagi borong la.. tak boleh tahan... huhuhu

Harap maaf mutu gambar kurang memuaskan....


And here, pics from Sweet Pinky Stuff!

* Cuti 60 hari ingat bolehlah save duit gaji sbb tak keluar gi memana, tapi disebabkan online shopping mcm org giler, sama jer cuti ker tak..hahaha

12 comments:

[ Hanie ] said...

agagagaga....utk org besau takde ke? comelllssss betul! haihhh

AmyMizzunderstood said...

dah ckp dah kat kakak ni..untuk orang besar aku nk dulu kak!leh pakai comel tau!tapi pakai kat umah jek

Mrs. Amie said...

me to Hanie n Amy : Korang kaitlah sendiri..huhuhu

HaninFarshid said...

cute :)

Misbehave said...

tomeinyeeeeee! ;)

The Mrs-Bride said...

comel2... brg2 baby girl sume comey2 kan! all pinkyyy.. ;D

zz said...

Sama la kiter....aduh...pening pening. Ingatkan bleh menjimatkan duit yer...hahhahhaa...amik kau. Sekarang zaman moden. Main internet jer. Lagi best kan sebab kat luar pun susah nak dapt

ARIBA said...

arrgghhh...comel gile!!

CuppyCakeMommy said...

betul2..sampai pokai dok beli barang baby girl

m@Ri@ said...

cutenya...

:: vErde+hAzizi :: said...

alaaa cute nye bootie tue :D
bile dh takley pakai nantie u frame kan babe...as her 1st shoes :D

nways,

Mr.Doc & I wish U & Family Salam Ramadhan Al-Mubarak...

semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan :D

rynn2506 said...

cute giler booties qaira tu....geram plak i...