Mini Pelamin
Friday, May 8, 2009

Hi All,

Last Sunday masa sume org tgh happy ber labour day, me, husband, my sis n her fiance, dpt our first pelamin project for Merisik Gallery .

It was for Liya from Bangi. Thanks to Liya coz put a trust on us to complete her engagement day. Even dia tahu we didn't have any experience buat pelamin nie kan.. setakat cucuk2 bunga tue biasalah... But, i guess, our first experience nie, even taklah sehebat mana, but it turns well and liya was so happy... (wah, dengan keadaan perut yg besar nie, I still gigih ok pasang pelamin..it's a nice job... rasa puas dpt melakukan sesuatu yg kita suka....)

"Thanks for the lovely pelamin.."; kata Liya..

hihihi... Thanks to u too Liya sbb dia mmg tak ragu2 pada kita... yela sometimes to gain trust from other people yg kita tak kenal, mmg susahkan.. lagi2 utk big day kita...

Liya requested very simple n nice pelamin and more pics u all boleh tgk kat sini ok.

Well, I guess we need to learn more pasal pelamin2 nie... Now, we need to perah otak to design something for my sis's wedding.. Hall pelamin would be a tough project tho!

Pics : Here

Not to forget, a fully support from our parents. And Kak Ida as our sifu! Thanks to all of u!


5 comments:

[ Hanie ] said...

wahhh nice amie. sure gabra kan bila nak tau ape reaksi Liya tu..hehe so mmg patut anda dpt pujian. It's become sgt sweet ;)

ungu violet said...

cantiklah kak amie!!!!

good job!

AfiQ said...

veryy suci kak.... nice*

m@Ri@ said...

wah sudah maju selangkah..happy for u..mesti anak dalam perut kak amie ade bakat seni mcm kak amie..apepun cantik..semoga kak amie terus d tumbuhi idea2 untuk mencantikkan n menceriakan hari bakal2 pengantin..happy for u sis..hug skit..=)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

my engagement tingin nk pelamin..tp x to r...