Pregnancy Belly Cast Kit
Tuesday, May 12, 2009

Have u heard/saw this?

While surfing at theLilCaliph, I found this! So cute la.. teringin pulak nak buat... hahaha!

The main objective buat nie is to show off ur pregnancy belly and at the same time we can decorate our plaster belly! Cute kan?

Pastu boleh simpan and make it as a decoration... tapi mcm malu jer nak tgk result tang kat dada tue kan... hihihi...


Kalau malu, buat half jer mcm nie... plaster kat bahagian perut jer and decorate la ikut kreativiti.. nice!

Monkey nie cumelnesss!


And the cute lil froggy!

how nice! Nak cuba lah.. And it's affordable too! Only RM119 utk kenangan sepanjang hayat! Worth it!

More pics; here and to know more about this; click here.

p/s - nanti klu hubby agree nak try, i'll show mine! hehehe...

10 comments:

AmyMizzunderstood said...

kalau aku la kak..aku buat satu badan terus..baru tau bdn mengembang sampai berapa inci!agagagga

nurulzia said...

wah..mesti chomel perut amie..nanti if buat post kat sini ye..nak tgk...hehehehe

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

cumel2...nanti if jadi buat jgn lupa post yer....tak sabar nk tgk...hi hi hi

AfiQ said...

kt mne nk beli kak!? sesuatu*

Zek Zek said...

ahahha...aku tak sanggup. Biarla kenangan berkubur cenggitu ajer. But it's cute though.

I vote for Mr Froggy

[ Hanie ] said...

hahaha comel. Sila pilih yg monkey tu yer :D

m@Ri@ said...

maria suka yg katak tu..cute giler..tak sabar nak tgk kak amie punya..nnt tunjuk ek kalau cik abg bg..=)

The Mrs-Bride said...

babe, i almost nak beli nih! dah tunjuk to my hubby... dia cam OK kot tp tgk camne.. btw, we want to try the hand&feet cast too for Baby Jr...

so jom jomm! lets do it! pastu post kt blog memasing okehh.. hihhii..

p.s. iza (thepinstiletoes) ada wat nih dulu tapi so far dia x penah tunjuk lg kt blog dia.. i wonder how her belly cast looked like.. hehehe..

The Mrs-Bride said...

ohh and tak silap i, selain kt thelilcaliph, kt babyjaya pun ada jual belly cast ni.. ;)

Mrs. Amie said...

me to amymizunderstood : shut up u! nnt ko pregnant, aku gelakkan jer.. tgk la..

me to nurulzia : jomlah bt skali...

me to n.u.r : ok will do.. tu pun kalau bt la.. hahaha...

me to Afiq : Sesuatu kan? hihihi

me to zek zek : ala zack..skali skala...haha

me to hanie : comelkan? nnt nak design lain la..

me to maria : ok, kalau kak amie bt, kak amie tunjuk kat sini..hihi

me to the mrs bride : oh babe betul ker nak bt? mcm best kan? iza ada try ya..jarang tgk blog dia.. mungkin ter missed entry tue.. bolehlah.. jom bt sesama! agaga