Orang Kawin Punya Pasal!
Friday, May 29, 2009

Dengan keadaan perut yg besar, sarat, nafas pun tercungap-cungap, dah duduk bawah nak berdiri balik pun punyalah payah sbb ada baby inside nie, aku tetap

BUSY, SIBUK, KESANA KEMARI

bukan 1, bukan 2 tapi 3,4,5 hanya untuk minggu nie jer mengerah tenaga mcm nak pengsan...

Nie sume sbb orang kawin punya pasal lah!

Nak buat cmnakan? Sudah jadi interest saya... I love all about wedding!

p/s- jadi org mengandung nie best.. bt keja sket jer, my husband or my sis mesti cepat2 tolong buatkan apa2 jer la yg i tgh buat... hihihihi... i dah jd spoiled gitu... sbb dorang tahu, bawak perut nie mmgla mencabar! Pengantin2 sume, nak kawin mmg best! Tunggu kamu jadi mcm saya! Hahahaha... best jugak! Tapi dengan persepsi yg berbeza! I like!!

2 comments:

The Mrs-Bride said...

yesss! i loike tooo.... i love being pregnant! feeling dia lain kan... heeeee! good luck with ur wedding thingy... lama x update ingat dah meletop! :P take care babe!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhuhu..x saba laa nk jd cm sis..hehehe