My New Family
Saturday, May 2, 2009

This pix taken during my sis's engagement.

From left: My lil bro Rizuan, new comers Hatim merangkap bakal adik ipar (adik la sgt..he's older than me n husband tho! hahaha), my sis, me, husband n my dad.



Ops.. sorry..please excuse my dad as dia mmg tak boleh duduk bawah sbb gout. Tue yg duduk ala2 cenggitu..hihihi

Just to announce that Hatim will be in this family insyaallah on February next year. Not to forget, the baby..(masa nie I dah 5 bulan pregnant tapi perut tak nampak kan?). I wish that my late mom can join us together.. Seronoknya kalau semua ada.. Never mind, I guess ada hikmah Mama pergi dulu...

8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wow...hantaran nmpk fresh gtu....

Aku said...

amie,

betul ke adik u kata next year booking for dewan kat bukit damansara tu almost occupied eh? i nk book utk late oct2010. risau la klo dah fully book! =(

nurulzia said...

amie..siyes xnampak perut u..

koklie's said...

amie you bley pakai baju kurung lagi ek..i sume baju kurng da xle nak masuk sendat semacam and x selesa hehehe so skang bile nak pegi wedding or function kene gune creativity mencari baju mix and match hohoho anyway hantaran adik you mmg cun!! :p

Mrs. Amie said...

me to princes_N : thank u!

me to aku : Babe, u boleh pegi n check sendiri.. i rasa tak penuh lagi sbb u end of next year kan.. maybe early next year tue dh full la.. but, my advice better check sdiri n book cecepat..

me to nurulzia : ha itulah kan...mmg perut tak nampak sgt..agagaga..

me to koklie's : at that time, i boleh pakai baju kurung lagi but baju kurung pahang je sbb besar tang perut.. pastu kain mmg tak boleh pakai tapi baju nie kain dia batik pario tu kan.. so, ikat camtu bolehla..skrg, SEMUA baju kurung dah tak boleh pakai..

~LIZA~ said...

congratulations to your sister!

AmyMizzunderstood said...

ehem2..nak nyebok sket..time kacih la semua memuji hantaran saya..agagaga...colour tu was my idea..kakak membantu..since time tu tak sempat nk siap kan semua.. :)

time kacih sebab post entry ni..teharu saya..

Mrs. Amie said...

me to Liza : Yeah, she read yours..

me to AmyMizzunderstood : Tak habis2 promote hantaran ko tue..sibuk jer..