Calling all mommies!
Friday, April 2, 2010


Those yg tak tahu Tojours tue apa.. sila baca below;

What is Toujours?

Toujours is a GRED A GERMANY DIAPERS. It's much way cheaper than Mamy Poko and the quality is mostly the same. The price is really affordable.

Size and Quantity

Green Pack (Midi - M size) - 4kg - 9kg - 56 pcs

Red Pack (Maxi - L size) - 7kg - 18kg - 50 pcs

Blue Pack (Junior - XL size) - 11kg - 25kg - 44 pcs

CRAZY PRICE (crazy i tell you..hihihi)

BUY NOW UNTIL 2nd APRIL 2010, ONLY RM33.50 PER PACK! (cheapest in town)
Normal Price is RM35

TAK KIRA LA BERAPA PUN YG KORANG ORDER.. ONLY FOR LIMITED TIMES~

Shipping Cost as below:


Registered Post - RM5 for 1 pack
                           RM10 for 2 packs
                           RM12 for 3 packs


Those yang nak self pick up pun boleh juga. E-mail me miz.amie@yahoo.com or call terus at 0129251007 ok!

12 comments:

CIK NANA said...

okeh, straight away I sms u..
ngeh ngeh..
nak confirm size dia sama mcm mamy poko x?
takpe2, i sms u!

Cik Kiah said...

amie, kualiti okay tak? i nak try jugak sebab now i'm using Huggies pack purple yang premium tu. Siang i pakai disposable jer. Tapi kalau dah rashes i bg pakai dd.

::Ida:: said...

i mcm nak try la amie.. :D

Mrs. Amie said...

Cik Kiah : Ok Zek.. Qaira mmg pakai nie since 2 mths.. pakai yg lain terus jadi rashes.. so far, my personal experience mmg best la.. yg repeat customer tue tok sah citer.. kalau buat kedai diaper, i dah boleh berhenti keja nie.. hahaha... nak cuba inform ya! try la 1 pack dulu if u tak yakin...

Ida : try la.. bagus! try 1 pack dulu.. nak, inform i ya!

NURUL said...

mcm nak try . td ada masuk blogshop kamu. ada stok lg tak aktiviti gyms tu

Mrs. Amie said...

Nurul : hahaha.. blog shop tue brg ada babe.. tapi blog shop tue tak update2..hahaha.. kalau nak, inform ya!

shikin said...

I nak 1 pack L size la amie.if i order n buat payment today,bila bole u courier ek?

Mrs. Amie said...

shikin : kalau u bayar before this Friday, i will post kat u on Saturday. Kiranya i pos every Saturday la.. hari tue I pos kat Koklie on Saturday... monday tue dah sampai.. cepat gak.. if nak u email me directly ya.. i bagi akaun number ok...

nieda said...

amie, nak tanya kalau pick up nak ambil kt mana?i mean area rumah u kt mana?

Mrs. Amie said...

Nieda : My location is in Kepong.. dekat jer dgn Sri Damansara.. around 10mins from Ikea.

Ratzuraini said...

Amie...mine u dh post ke?

Anita, Mummy Adzryl said...

i punya of course u dah tau kan! nnt roger ekk bila can amik! thanks babe! :D