Where I Can Find This?
Friday, April 23, 2010


I'm just asking around to you guys kot-kot u all tahu where I can find those glass pitchers? 
Nice arrr ....

8 comments:

NZZ said...

Hi,

nice pitchers right...the colourful drinks tu mencantikkan lagi the pitchers nih kan...btw I'm looking for this too, so kalau u jumpa do share it here ya...I dah carik kat Metrojaya hari tu..takder..

Lea Shmea said...

dkt ssf ada kot kak amie. btw, glass pitcher ni kalau nk beli byk, beli kat bangkok murah. hehe.

Twiggy said...

uuu nice!!! ok no idea where... tried parkson or jusco?

Ashikin said...

i pernah nampak! if im not mistaken ada kat the gardens. try gi kat area home deco. i dah tak berapa ingatlah.

ataupun kat the curve, ada 1 kedai brg rumah, atas starbucks. cuba tgk coz they have many items yg susah dpt kt luar..

1hose韻如ak09r_cruickshan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mrs. Amie said...

tq all!

Ashikin, tq tq!

Lisa said...

hey babe..i ada nampak kat living quarters pyramid...lebih kurang lah designnye.. i ada amik gambar skali kakakakak if you nak tengok the gambar email me ya :) RM169 if tak silap huhu

cik senah said...

beshnyer kalau dapat buat juice counter time wedding reception kan..? menarik warnanya..

tapi.. macam tak sesuai kalau majlis yg ada kanak2.. tak ke haru kalau pecah seketoi ? terbang RM 169 !! ( mengambil harga yg diberikan lisa)

p/s : sesuai utk majlis org dewasa saja..