Makcikkk gumuuunnnn
Friday, April 2, 2010

Gumun means gemokkkssss...Ahksss...

Ok, ok.. makcik yg I maksudkan itu adalah diri ku ini. I;m in size 12 ok!

Ulang lagi, size 12!

Gemuk tak bererti tak cantik u ollssssss....

Sila tengok orang-orang gumun di bawah:













Cantikkan? Sexy sket kalau gumun camni. Hihihihi... kalau kurus sgt tak best gak kan? Aisehhh..walaupun mak gumun, mak bersyukur.. pasni I nak diet (ayat 100,000 kali).

Kalau tak dapat ke berat asal pun, I pasrah jerla.. Asalkan mak mesti maintain vogue.. Hahaha.. vogue katanya... comot adalah! 

p/s - Gumun ialah perkataan sopan untuk gemuk.

Image : Google

8 comments:

CIK NANA said...

comel jek, Nana gumun!

But owh pls, jgn pggl Na mcm tue tau!

Heheh.. biar gumun asalkan sihat..
Tapi selalunya org gumun ni kurang sihat kan?

Herm, jom kita diet ramai2.. Pasni kalau nak hang out ngan blogger, kita jumpa kat tasik2 smbl jogging or nak senang jumpa kat gym jek.. :)

wina said...

saya pun gumunnnnn & saya pun nak diet (pun ayat 100,000 kali)

hahaha!

I don't know lah babe, I dah cuba kurangkan nasi & only fruits for dinner tapi still camni jugak..ramai kata badan I jenis senang naik tapi susah nak turun..arrrrggghh!

mane nak cari $$$$ untuk gi Marie France? :-)

suamihanyisterizuki said...

hany guna perkataan tombam...ahaha rasa cumel je dgr tombam dari perkataan asal itu... ;)

amie, seyesly u gumun pon cantik la, suke tgk kulit u...

Mummy Zara Sofea said...

jom rmai2 g marie france...huhu...pokai trus i nti..

xpela amie, badan kite cmni, yg pnting hubby ok+sayang...yg penting happy...

(tp i xhappy sbb berat xturun lgi...).hehehe

Huda said...

gumun pun comey asalkan sihat :)

~Eila @ Along~ said...

sz 12 tu ok lagikk... me ni sz 14 tau.. lagi gumunnnn huhu

LiAnA said...

saya pun sama.. perut muncit.. montot besar :(

Lea Shmea said...

org kata.. big is beautiful. :)