Qaira's first ride!
Tuesday, April 27, 2010

Saje jalan-jalan at Jusco Kepong and brought Qaira for her new experience!

Mula-mula,

Now, u see!

*



*



*



*



*



*



*



*



*



*



*



*



*
Later.......

Now, u don't!!!!

It's because;

*



*
*



*



*



Time benda nie dah bergerak-gerak, dia tak mo duduk dah.. Hahahaha.. Kelakar ok!

9 comments:

wina said...

Haha! Kira 1st time pun macam tu but now...hmmm jangan cakap! dah naik x nak turun okeh...

Qaira pun mesti cam tu..wait & see heheee

tentang dhila... said...

HEHEH...comel la qaira. dia takut kot sbb bende tu gerak2..

nieda said...

hahah sama mcm humaira..kecik lagi mestilah takut

Mummy Zara Sofea said...

hehe.klakarla.....

m@Ri@ said...

heheh...qaira takut kot sbb benda tu bergerak2..

Anonymous said...

alolo.... comel Qaira!!
dia takut la kak.. dapat bayangkan muka ketakutan dia time tu!

bibi

Daily Dose Of My Ramblin' said...

Exactly like my son! When the ride is static, he'll sit on it, but once it move terus menangis. Even dah 15 months pun still takut. I don't know when he'll get over it, but I they'll will for sure. =)

HaninFarshid said...

comelnya qaira....

kyra lak...memang suka naik benda tu...naik2 je tak nak turun.excited semacam..hahah!

♥♥relyza♥♥ said...

olor comey! hehehe musti dia takut. memula tunjuk mcm berani. ihiksss