How to handle stress?
Tuesday, April 20, 2010

Kes boss takde otak, kita biarkan. Tak guna siksa jiwa nak sakitkan hati sendiri. As usual, dia tanya, I jawab. I tak boleh buat, I biarkan jer. Lantaklah. I'm ready for anything la boss.

Now, let's talk how to handle stress!

While stress, we should 'cuci mata' with

*


*


*


*


*


*


*


*


*

*


*


*


*



Taaaddaaaaaaaaaaaa!

Argghhh...dr nak  marah, terus tak jadi.. sbb sgt chumelllllll .............! Ahaks..

p/s- balik nie I paint Qaira jadi mcm nie la! Hilang stress u oll!

Image : Google

11 comments:

p!nkerton said...

hahahah cute bum bummm!
(saba ye amie jgn stress2, buat tambah wrinkles je pk pasal boss camtu) ;p

nieda said...

comelnya..bum bum sure hilang stress

Amalina Hanisah said...

hehe sungguh cumel muntut2 mereka!!!! mmg lupe trus masalah... nti dh paint qaira up gmbr kt blog eh... :)

Twiggy said...

ahahahaha!! sila post gambar Qaira masa you tengah paint pleeeaaassee!! hahahahhahahaha

fabulous.farah said...

gahaha..kejam la mama qaira ni.

Anita, Mummy Adzryl said...

nak tgk jugakkk.... :))

Bonda ranea said...

wah2 cute sgt tontot2 bb ini..rase nak melukis je tangan ni dah naik gatal..ape pun mmg hilang stress amie hahaha

Suzie said...

i pun stress sbb kerja yg mcm hell!!errr tapi i tkde anak nak buat mcm ni,buat kat hubby boleh ke?..haha..tak sanggup nak imagine.LOL!

Dong, Dia & Azra said...

Yang no. 3 dari kiri sangat eksited okay. Cuba pusing sikit autie nak tengok....lol.

m@Ri@ said...

hahah..cute2..sian qaira..kena serahkan punggungnya..hehe..;0

Mummy ranger said...

nanti jgn lupe snappy gambo qaira after the painting session finish eh..kihkihkih