Birthday Party Part 4 - Chocolate Fountain Anyone?
Monday, April 5, 2010

Another ideas how to celebrate your kids birthday party is............

*


*


*


*


*


*



*


*


*


*


*

Yummy Chocolate Fountain!


Kan? Sedap u ollsss.... I have this during my wedding day! Mmg yummy ok.. I nie konon perasan nak rasa how the taste of chocolate fountain with fruits mcm strawberry ker, banana ker or even marshmallows,but duirng my time tue, baru 30 minit majlis berjalan, eh eh dah habis yer choc fountain tue! I dapatlah merasa sket jer..

Nie semua gara-gara org jakun.. hehehe (tak baik tau cakap jakun.. i ikhlas hidang choc fountain walaupun my guest tue bukannya dtg nak makan nasi.. dia gi mengadap choc fountain nie dulu).

 White choc fountain! 

Anyway, having this at your wedding, I rasa mcm tak sesuai sebab crowd yg ramai unless you need to cater this untuk semua guest. But, bear in mind the cost adalah mahal but if mampu, why not kan?

Or, you can have this on your kids birthday party! Mesti lagi meriah.. Just and idea... 

Tgk? Yummy ok! serius sedap sehingga menjilat jari nih!

Butttttttttt, jgnlah assume u oll jumpa nie kat birthday party Qaira ek.. no no.. money ilek (guna bahasa tamil sket..). But those yg ada nie on your kids birthday party, silalah ajak Mama Qaira ok!

p/s - Motif entry nie ialah nak perkenalkan that we do cater for chocolate fountain. E-mail me miz.amie@yahoo.com or call jer la senang! ok?

11 comments:

sabrina.h said...

yummy nye gmbr2 nie amie...bape rm? klau nak order choc fountain nie??

m@Ri@ said...

glurpp...sedapnya..huhu..

p!nkerton said...

baru ingatkan u nak buat masa kat bday party qaira nanti hehe.. menarik ni, nice idea ;)

Mrs. Amie said...

Sab, ada pakej sab.. kalau interested e-mail i ok..

Maria : mmg lah sedap ok! delicious!

pinkerton : hahaha.. sbb dah pernah try guna on my wedding day, so malaslah nak bt utk Qaira punya bday.. tunggu dia besar sket.. when Qaira and her frens boleh nyum nyum this choc fountain.. hihihi

Mummy Zara Sofea said...

sgatlah terliur yehhh....

wina said...

nice..yummy! but tunggu Qaira besar sikit baru best kan beb?

AkU said...

waaa...wa...chocolate fondue..nice2..^^

[ Hanie ] said...

menggiurkan! brape kos kalau nak ade choc fountain ni amie? nak letak kat rumah..hahaha (mmg pantang nampak coklat!) huu

Cik Kiah said...

aduuuhhhhhh....ko hidang ni kat wedding? mmg konpem abis dulu...hihihih

Anonymous said...

hye..

sis..please email me the package?excited lak nk try..

my email :

wansue_diesha@yahoo.com.au

Thanks sis.

send regards to cutey Qaira :)

ur silent readers

honey bedazzled said...

hye can u email me the package since i nak buat untuk wedding i, my guest around 300 people semua adult.