33 weeks and still counting!
Tuesday, June 9, 2009

Hahaha.. last Sunday, I'm in 33 weeks and now still counting to 34.....35.....bla bla..

Lunch at TGI last Sunday and husband managed to captured myself with my big belly!

I tgk gambar sendiri pun rasa mcm tak boleh nak bernafas dah...Hahahaha... Gemok sana dan sini... Hihihi...


Gambar adalah sebenar2 gambar.. tiada editing yg berlaku... kemalasan make up adalah lumrah sewaktu mengandung... kegemukan juga adalah sesuatu yang tidak dapat dielakkan... Selesai semua, slimming centre adalah sesuatu yg perlu....Agaggaga

7 comments:

hanimndroid said...

hola kak, xpa, u looks healthy, take care, sy doakan semua selamat dan dipermudahkan... aminnn

HaninFarshid said...

hahaha!! u jangan risau...u still look hot :) mesti anak u pun cute macam mak dier :)u nak dapat baby girl kan? i think i dah dapat teka dah apa nama dier...hehehe!! betul ke? ;)

tak lama lagikan? hope semuanya dipermudahkan...will pray for it...

babe...i pernah gi slimming programme yang ziana zain masuk tu...time tu nak kawin...tapi tak sampai 4 kali buat...i stop...hahaha! i jenis tak sabar....sampai sekarang...my hubby kata rugi duit :P tapi if u jenis yang tahan and sabar....just go for it....walaupun i buat skit..hilang ler dalam 3kg...tapi jangan stop...u kena maintain...klu tak..terlebih naik macam i...hahahaha!! ni sementara my hubby takde sampai bulan 11..i kena diet betul2 :P

hehehe! dah panjang lak comment nie..u take care, k!! happy always :)and good luck...

The Mrs-Bride said...

alololooo... tomey jer.. ur bump looked cute wut.. hehehe..

m@Ri@ said...

perut kak amie dah membesar dgn jayanya..hehe..apepun kak amie tetap cun n meletup biarpun tnp make up..pasal bdn tu takpe pas dah bersalin boleh kuruskan..pastuh bg tips kat maria ek..=)

koklie's said...

xpe amie gemuk cute hehehe, xlama da nanti kurus ar balik skang teknologi da canggih hehehe yang penting baby sihat kalu u nk kurus lagi u soh la anak u meragam mesti kurus jimat duit xyah pegi sliming center ahaksss.... :p

dialicious said...

comellllnyerrr..finally dpt tgk ur bump!

rynn2506 said...

heheh..menjadi satu kemestian bentuk bdn berubah..xpe² buktikan kekurusan dirimu lepas abis pantang nnt k....

note: pesan utk diri sendiri gak..heheh