A Year Ago and Today!
Sunday, June 14, 2009

Setahun dulu : Yang, nak kahwin nie confirm ke nak hall tu?
Sekarang : Yang, nak beranak nie confirm ke hospital tue?

Setahun dulu : Yang, minggu nie nak gi Jalan TAR. Nak beli brg kahwin nie...
Sekarang : Yang, minggu nie nak gi Baby Store. Nak beli brg baby nie...

Setahun dulu : Yang, nak pelamin yg mcm nie...
Sekarang : Yang, nak baby cot yg mcm nie...

Setahun dulu : Yang, nak baju pengantin yg mcm nie...
Sekarang : Yang, nak baju baby yg mcm nie...

Tunang : Yer laaaaaaa...
Husband : Yer laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........

Hahahahaha

6 comments:

Dayu said...

heheeheheh
fasa kehidupan, nama je berubah tapi keadaan nya tetap sama kan
dan yang penting
rasa bahagia tu tetap kekal
lagi2 nak sambut org baru ni kan

koklie's said...

Lumrah wanita beb, i pun lebey kurang u jgk smpai husband tnye lagi ape lagi yang xcukup dalam keadaan menganjing huhuhuhu

Mrs Zamzuri said...

typical guys kan?
my hubby pon macam dah nak ada tanda2 begini! hahaha

rini said...

hehe! funny..

~ms tepung~ said...

hihi....
it makes me smile =)
2 tahun dr skrg ape plak agaknyer lah kan?

Mrs. Amie said...

me to Dayu: Yup cik pengantin baru.. mmg bahagia..huhuhu...

me to koklie : hahahaha...even my husbnd punya yer laaa tue panjang.. tapi sgt supportive! hik hik..

me to mrs zamzuri : i kenal my husband almost 10 years.. sbb tue dia cmnie kot..hahaha...

me to rini : hihihi

me to ms tepung : tgk apa jadik nanti..harap2 sume yg baik saje ok!