Hanie's Wedding
Friday, June 26, 2009

Hi peeps,

Last Sunday, husband and I attended to Hanie's wedding dekat Shah Alam.. Was my first time met Hanie since dah setahun kot kenal Hanie thru her blog.. Time tue I was busy preparing my own wedding and talk a lot about my wedding and Hanie adalah commentator yg setia... Hhaha!

Sampai sana, I met Anita (the mrs-bride) and Diah seperti yang dijanjikan... Was my 1st time jugak jumpa dorang... and Anita skrg dah jadi my bloggers mate yg hari2 mesti kitorang share and talk a lot about our pregnancy... huhuhu... kata geng.. kan Knit? Hahaha... And also Diah... yg I kenal during I sibuk2 citer pasal my wedding and at that time dia baru jer bertunang dengan kekasih hati.. Auuuww... Huhuhu... And Diah also si bakal pengantin yg akan join the club on August nie.. Hihihi... Jom Diah.. pas kawin, boleh dapat perut mcm kitorang... Hanie pun sama.. Hahaha....


Diah, Anita and the gemukkkss mom to-be, saye la sape lagi...


Aha... and 3 jejaka idaman Malaya nie, I called them "Edisi Jejaka Perut Ke Depan".. hahaha...
From left; Anita's husband, my beloved husband and Diah's fiance
(Jangan marah yer jejaka2... kemantapan anda, menunjukkan isteri2 dan tunang yg pandai menjaga makan minum... Huhuhuhu)
Pics : Rembat from Anita's blog..huhu


Opppss..moms to-be and bride to-be..


With Hanie and husband... Hanie, nampak lain sangat muka hanie..U look stunning dear!

And Hanie's pelamin.. cantikkan? At first, I thought fresh flowers, bila dtg dekat rupa2nya artificial.. but, it turns awesome Hanie...

And last... mari kita ukur perut sape lagi besar.. Diah should out of the list... Hahaha.. Anita is expecting a baby boy and me, a girl! So ladies, harap pasnie boleh jumpa lagi... Pasni Knit, kita gendong anak2 pulak.. Hahaha... and ketawakan Diah n Hanie, sbb perut dorang plak besar..Huhuhu..

Pics : From Anita's blog



p/s - MJ passed away this morning...mmm..

9 comments:

dialicious said...

hihihih..harap2 rezeki kitorg cepat mcm Amie n Knit.Thanx for sharing the pix..cantikla jgk even from camera hp..sangat clear!
Yg kelaka nye the guys tu ikut je kita kan n bleh ngam plak tu..xde plak malu2..huhuh..nway gudluck dear!

m@Ri@ said...

cute2..nak ukur perut sekali boleh tak...hehe..

p/s:jeles ni tak dapat nak join dating ngn member2 blogger..huhuhu..

The Mrs-Bride said...

ohh suka sukaaaa! babe, i nak gak pixs from ur phone tu! nnt email ok? tp kasi later2 pun takpe.. heeee! take care!

p.s. maria!! dah nak ukur2 perut nih, sure dah besar perut maria... haihh penat ckp! cepat lah reveal kt blog!! :P

Mrs. Amie said...

me to dialicious : Amin.. smoga korang pun cepat2 dapat baby..honeymoon jer terus lekat..ahahah.. Diah, my husband mmg camtue.. dia klu jumpa org, kejap jer mula la dia rapat...hihihi

me to maria : boleh boleh.. reveal kan dulu cpt..pregnant kan!

me to the mrs-bride : ok, nnt i email..maria tue sgaja kan tak nak bgtahu.. hahahha

[ Hanie ] said...

hhuehue terharu bace entri ni. Detik2 bersejarah pertemuan blogger2 tegar kan? :P Thanks all!! Muaaxx!

Tu ar, pelamin tu pun ade kesah sebaliknya..tp alhamdulillah, menjadi jgk rupenye :D Nnt kite cite kat blog :D

haha tak sabar juga nak mengikut jejak amie & nita :D Sure lagiiii bulat mcm dulu2 heee.

ARIBA said...

hello..i added you in my bloglist ya...anyway, good luck!!..mommy to be..;-)

13may said...

bestnya kawen :D

rini said...

amie.. jwb la comment i kt anniversary baby tu.. hehe.. i'd like to know your thoughts about it..

Mrs. Amie said...

me to hanie : La, ada kisah ker di sebalik pelamin.. ha, pas dah honeymoon, sila kembali ke blog anda and citer everythings ok!

me to Ariba : Ok, will do the same!

me to 13may : kawen mestilah best..ish..

me to rini : sudah jawab Rini.. ampun..terlambat...huhuhu