Baby Cot to let go
Thursday, March 4, 2010

Hi peeps,

Thanks a lot sebab ramai sgt bagi sambutan untuk items Qaira yg i nak let go tue.. However, first come first serve ok. I bukan nak buka kedai 2nd hand items. But, dr tak pakai, lebih baik I let go and most of the items tak selalu pakai, still in good condition and look new! But, tak di buka for fussy buyer. Ada tue nak beli, gigih ni tanya items tue baru ker tak, nampak baru what so ever.. Tapi nak murah. For your info, apa yg I stated, mcm tue la condition dia.. Kalau fussy sgt, carilah yg baru. Better kan?

Ok, until now still received e-mail yg bertimbun2 asking items apa lagi yg I nak let go.. Huhuhu.. memang banyak.. But don't have time nak ambil pics.. nantilah I kumpul semua dulu senang. Then bukak 1 entry besar-besaran. Ok tak? 

At the moment, I'm helping my blogger fren, Aira yang nak let go baby cot. Below are the pics.



More info for price and so on, u can refer and direct to here.

6 comments:

anum said...

Salam. Bper best price baby coat yg u nk let go nie ek??? TQ

Mrs. Amie said...

Babe, as stated, it's not mine! Please go to Aira's blog for details and u can deal directly with her.. tq

Suzie said...

amie u blh buka blog baru la..hehe..khas utk let go used items,ok la kan pd sesapa yg cari items masih good condition tp agak murah dari harga pasaran,sure ramai yg nak beli

Mrs. Amie said...

Suzie, hahaha.. this is not the first time org suruh i bt mcm nih! u know what, i've something nak plan for this! might be besar2an! tunggulah kalau jadi.. i used my own blog.. sbb i tahu ramai yg baca.. kan? ;)

AIRA HANIZA said...

Amie TQ...xoxo

To anon - I nak let go cot ni 400..baru 7 bulan pakai...Still in very2 good condition...Boleh e-mail i kat airahaniza@yahoo.com if u interested..

nura said...

x sabarnyer nak tggu u wat jualan besar-besaran..huhuh
shikin_sinchize@yahoo.com