Nikah Outfit to let go
Wednesday, March 10, 2010

Hello peeps,

To bride to be or those who interested;

Silalah... Saya nak let go my nikah outfit.

Not for rental ya... To let go then korang alter la sendiri ;)

Nak pakai nikah pun boleh and any event la yg sesuai.. My baju nie pun bukan over sgt pun.. just the simple one with clourful beaded..

Below pic baju yg I nak let go tue:


Designer : Man Kajang
Design : Baju Kurung Moden
Price : RM1,800
Price nak let go : Affordable! E-mail me!

Nanti I bagi skali dengan kasut. But in size 8 ok! Baju nie baru pakai sekali for 3 hours jer during my nikah. Alkisahnya belum sempat nak pakai kali ke-2, pertambahan berat badan telah terjadi.

E-mail me directly for the price miz.amie@yahoo.com

Sekian.

15 comments:

::Ida:: said...

u sure ke nak let go? simpan la for kenangan.. bagi qaira ke one day. :P

Lea Shmea said...

eh sama la beading rainbow, like mine. hehe. man kajang nyer style mmg sama je dari dulu sampai skrg kan?

NURUL said...

i dah kawin kalu lum kawin nak jugak beli ahakss

♥♥relyza♥♥ said...

cantik! tp dah tempah...if not, sure rembat...
pertambahan berat badan disebabkan hubby sdrik kan sis?? heheheh

Mummy Zara Sofea said...

cntiknye..colorful beads die tue....

Mrs. Amie said...

Ida : Takpela.. Qaira pun nnt agakny tak nak pakai dah baju mama dia.. hahaha.. mesti demand nak designer time dia..hehehe.. tak kot babe.. malas nak simpan..

Lea : Now nie dah nampak kelainan sket Lea kan? yerla i kawin pun tahun 2008 kan?

Nurul : tak kawin juga boleh beli.. pakai jalan2 or event yg berkaitan ;)

Relyza : eh tak la.. diri sdiri la yg buat.. hahaha..pandai jer ko nie..

Mummy Zara : thank u!

senioritasara said...

so nice......!!!!sayangnye kan?its really nice

Zainur said...

Kalau u buat entry ni seminggu awal kan bagus... Saya baru jer terlajak beli kain last week...hehe...cantik baju tu...

AIRA HANIZA said...

AMIEEEEEEEEEEEEEE.... JANGANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
Hehehehe....Sayang la nk jual... Simpan la tuk kenangan..Nanti Qaira dah besar u leh tunjuk kat dia... Nak2 masa Qaira nak kawin nanti, mula la u pun sama naik punggah almari cari baju nikah u sebab nk tunjuk kat dia...Hehehe...Thats what my mom buat kat i....Baju dia 40 tahun dia simpan lg ok!!!..Tp apa pun keputusan di tgn u...

Misbehave said...

so sweet baju nikah u! :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

np nk let go...sayang laa sis...smpn wat dtatap2....

NuRuLeRnAdEwI said...

Errmmm...mcm nakkk...tp nak buek apo???

Lina said...

sayang la jual.. simpan je la beb.. baju nikah ader sentimental value tau..

Anita, Mummy Adzryl said...

awwwww... i penah tgk pix ni dulu! God, lamanya dah kan kita kawen... hihihi. btw, babe! sayang la nak jual. i tny fadzril, i ckp nak join u gi jumpa2 ngan diah, amy etc tu nnt.. saje nak tgk2.. pastu propose nak jual our bajus.. abis i kena marah! hahaha.. btol ckp lina, baju nikah sentimental value babe! huuuu.. tp up to u la!! :D

ederq said...

ohh inilah yg i nmpk kt merisik gallery punya booth. so cantikkk sweeett. :)