Cute kan?
Friday, March 26, 2010



I nak tengok Qaira pakai mcm nie during her birthday party.  Hahaha.. sian.. rimas ker apa ker.. kena pakai jugak!

Image : credit to crazybabyboutique.

12 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

cute!

Cik Kiah said...

kau mmg kejam!...hahahha...kesian rimas anak tu tapi tu la impian maknyer takkan tinggal jadik impian kan!. Harussss mmg comel sekali. Kalau badan michelin mmg seswai pakai tutu ni. Sokong!!! (sorry Qaira..hihih)

Ezzah said...

hohohoh...bontot kasi tonggeng skit ek qaira. comfirm meletopppsss.. :)

Qaira la plng hot nnt kan? :)

zteesyahmi said...

hi slm pkenalan.. i dh put ur blog in my blog list.. b my fren? tq ;)

-zte

fabulous.farah said...

hahahha..kejam..tapi cute~!

m@Ri@ said...

comel2..nak tgk2..esp bila muka qaira rimas pakai skirt tu..heheh...

SurayaHarris said...

Adorable..at least make her wear it for photoshoot..cant wait to see her wear this..mst sgt cute...=)

LiAnA said...

cute!!!!

Mrs. Kown said...

pakai lah pakai lah!

saya suka gile benda alah ni, nanti nampak bum dia tonggek2 cute. eheheh. tapi anak saya jantan kan, simpan je lah dulu hajat. hihihihi

p!nkerton said...

hhhehe confirm cute!
athirah dulu ada satu (menang contest), mmg geram tgk baby pakai tutu. but now kalau pakaikan habis dia tarik2 sbb rimas ;p

nuyulaisy said...

cantiknya....tuk org besar ada x,nk pkai jgk ni... heheh nk join blogger ni jgk blh??ni email sy..
www.wonderpets-nuyulaisywp.blogspot.com, tQ

wina said...

heeeee cute giler!