Cake's vendor
Tuesday, March 30, 2010

I'm looking for any vendor yang boleh buat cake yg cantik! Hahaha.. misi mencari kek untuk Qaira telah bermula.

I suka kalau org tue pandai buat mix buttercream cake with fondant. Design cun-cun. Affordable.. I mean harga tak mengarut.. 

Yg pasti, dia mesti ada x-factor dlm membuat kek... tak semua org ada camni tau... hahahaha


Any links, web address or any oipnions on this, silalah drop your comment! I really need one.. Yg I tgh cari skrg, so far oklah.. cuma kalau dapat yg lagi best, makkk gembira u olllssssss.......

Thank You.

Image : Google

10 comments:

AIRA HANIZA said...

u boleh check it out kat my geng nye fb page under "nadibakes"

LiAnA said...

wahhh bestnyaaa... excited beb..

AppleCrux said...

Try bake-freshly.blogspot.com
I pernah order kat dia.

nieda said...

cantik kek tu, i pun tgh mencari2 kek..kalau jumpa secantik kek itu bgtau k..sharing is caring kan??hehe

Cik Kiah said...

that cake is soooo lovely.

SurayaHarris said...

Amie:My sis order cake kat Choffles Mutiara Damansara..Cun jugak design kek diorang..Masa I tunang pun tempah sana..Nice la..=)

cik mas said...

cuba amie tgk2 kat sini ---> http://sayasukacupcake.blogspot.com/

ederq said...

i selalu order kt kak ellie (http://kekcawan.blogspot.com/)
my wedding cake pon order dr dia. so far, i suka je. setap pulak tu. hihi.harga pon ok. :)

NZZ said...

Hi,

Try here..
http://bake-freshly.blogspot.com/

Anonymous said...

u can try this amie,

http://cupcakesbydatinmaryzain.blogspot.com/