Sila sambung...
Monday, March 22, 2010

If I stop blogging, ......................... 
(I tue merujuk kepada missamie.blogspot... bukan u all tau)

Silalah sambung by drop your comment here ok!

Thank You!

22 comments:

suamihanyisterizuki said...

alaa....

xdapat la tengok Qaira yang chumelll itu..

MZ mesti lost contact ngn aril, mesti MZ pn mnk tau prkembangan aril...

and,
mesti hany pon terlepas tip, info yang mama qaira suke kongsikan...

knape nak stop? jgnla...ramai yang suka missamie.blogspot tau...

Mrs. Amie said...

Hany : huhuhu.. later I ceritalah ok kat entry lain.. huhuhu

That's so Jaja said...

if i stop blogging....i'll become fat bcoz i miss my readers so muchh!! (errr...ade kena mengena ker?)

Shakassim said...

if you stop blogging......hidup tak seceria macam dahulu...tiap2 hari i akan tgk blog you..mandi tak basah..makan tak kenyang..heheheheh jgn lah stop i suka baca blog you..

CIK NANA said...

........... Owh, I don't have to do so as I have a lot of good friends to exchange xperiences+knowledge, I have lotsa damn-cute-pics of my lil Qaira to be shared wif readers and bla bla.. I really don't have to stop blogging!

Bleh ek camtue??

Jasfyra said...

if u stop blogging, tak dpt la i jd silent reader u lagi..huhu.suka bangat sama blog ini

ielya said...

... kurang la bahan bacaan i.

Mrs Zamzuri said...

if u stop blogging, I'll be shouting at Aril's psi to know u & lil qaira's update!

koklie's said...

I xdpat nak menatap wajah qaira yang yang i follow dari dalam perut hehehe gile lama, i baca blog u nie mesti rasa macam x makan nasik addicted huhuhu

::Ida:: said...

I, ida yezid di waneedaz dah kurang 1 bahan rujukan for my Hariz. huhuhu...

Anita, Mummy Adzryl said...

if YOU stopped blogging, i akan rasa hilang a good friend yg i cherish friendshipnya! huhuhu.. adzryl will rindu qaira's cheeky and thick eyelashes too! hikk.

alaa babe! i pahammmm... xmo stop blogging k!! nnt kita story2..

p.s. i baca blog u everyday, x best laa kalo u stop babe! jgn jgn.. :)

Ezzah said...

alaa...xdpt la i nk tgk qaira yg comelssss tuh! :)

AppleCrux said...

If you stop blogging..tak dapekla nak tgk Qaira's nya birthday party..adik Qaira punya birthday party..Qaira kawin..woopss..terlebih jauh pemandangan nih..

fabulous.farah said...

hilanglah lagi satu blog informative kat blogger ni

blur girl said...

jgn jngaaannn...xdpt tgk Qira da nnti...bestla blog akak :D

sabrina.h said...

alaaa jgn lar amie..blog u & knit antara blog2 fav sab tau...hr2 bkk sbb nk tgk korang update blog ke x,serius...don't stop blogging..nak sab buat fanpage kt fb ke "amie, don't stop blogging" ahahahaha tgk msti rmai org join fanpage tue nnti..klau u stop ssh lar nk tau perkembangan qaira...

khairun nissa said...

kesian kt ummi rania yg jauh ni nak tgk perkembangan kwn rania si qaira tu tau.. everyday i bukak blog u, nnt i nk bukak blog sape lg??

ezan said...

meh i fill in the blank...


if i stop blogging, i will make everyone feel bored in their life without my story & my lovely qaira update.. uh! x best isn't it...

Lisa said...

hey dear takkan u nak stop cos i lambat nak buat you punye tag kot!! kakakak.... if you stop blogging i gonna miss qaira yg cutie pumpkin pie tu ok....so pls dont stop until i ada baby girl then u can stop kot gagagaga...:D

NURUL said...

just continue kat fb jer kita berhubung if stop blogging :)

Misbehave said...

rindu lah saya pada qaira dan mummynye..

don't stop, MAKE IT POP! :)

wina said...

oh no!
pls don't stop coz ur blog makes me smile..serious! I really admire ur writing..simple yet interesting to read :-)

and i'll miss Qaira too!