Another great weekend!
Wednesday, November 18, 2009

Malas nak citer panjang... Nie gambar gathering hari tue beramai2 kat The Paddington, The Curve... Yg pasti, gathering adalah sangat best! Hihihi... Pasnie, Sara kalau balik ini, ingat tau! kita buat family day as planned! hahaha!

Qaira with me!


Daddy kewl!


Perempuan, kalau jumpa adalah kemestian untuk bersembang2...!


Dan menceritakan perihal anak sendiri....ekekeke


Dan juga ibu2 yg memilih calon2 menantu in future...hahaha




Posing time...say cheeseeee....


Mari kita tgk peha sape yg mcm KFC.. ops.. not peha the mommas ok! the babies of course!


Pertandingan ibu2, anak with strollers...



Thanks to Sue, Anita, Hanin, Wina and Ielya for the great weekend! Yeay!

9 comments:

AmyMizzunderstood said...

nasib tak pergi!!!kalau pergi aku nk tolak apa kak??tolak atim?wakakaka guna storller supermarket tu?

AIRA HANIZA said...

Ruginye tak dapat jon hari tuh...Nanti buat lagi tau!!!

senioritasara said...

waaaa.ssssoooo happy!!!! will do dear.will do!

wina said...

best! best!

nak lagiiiii :-)

[ Hanie ] said...

hahaha same with amy, kalau join, nak tolak ape nnt? kalau suami sure tak muat punye, bengkok stroller :P
anyway, nampak seronok semuanya ye..meriah dgn baby2 skali ;)

CuppyCakeMommy said...

next time i mesti join

nieda said...

mesti best..i plg suka tgk gambar mommies and baby at stroller...kalau org lalu laling sure pandang..best best

mrs.F@wani said...

salam amie..

just nak tnya..tp mcm xde kaitan ngan entry ni..:-)
nak tnya lpas bersalin dulu u mkan set bersalin apa ek..??
boleh kongsi x??...sbb masih mencarik2 ni..TQ

Mrs. Amie said...

me to Amy : boleh gak.. ko tolak la pakai jentolak pun ok..ekekeke

me to Aira : Cadangan seterusnya, tggu Sara.. nak gi cuti2 malaysia... jom join!

me to senoritasara : see? sara happy jer nak bt cuti2 malaysia nie..yea yeay!

me to Wina : best kan? hihihi

me to Hanie : Hanie pun blh pakai jentolak jugak! ekekeke

me to cuppycakemommy : yup, harus join!

me to nieda : mmg org pandang2.. plus org pandang baby mcm nak pilih pemenang baby of the day... hihihi.. next time, please join us!

me to mrs Fawani ; tiada yg best selain Leesa Formula..ekekeke.. silalah beli...