Panty for Baby
Tuesday, November 24, 2009

Hari nie mmg betul2 takde keja sampai boleh buat 2-3 post 1 hari..hihihi

Ok, kat mana nak cari panty mcm nie? For baby ya not for mummy! Haaha..


I mean, kalau tak cantik yg mcm ni pun, the simple one should be fine. Beli skirt for Qaira, tak pernah dpt panty sekali and I need to find panty lain at other shop. I bought one b4 Qaira lahir dekat Anakku. Tapi bila nak beli lagi, tak pernah ada. Tempat lain pun I pegi.. even Mothercare pun I cari. Tapi semua tunjuk leggings! I tak nak leggings ok! I need panty for Qaira!!!!!! The one yg ada nie pun size 0-3mths and I bet Qaira tak lama lagi pasti tak muat. Nasib Qaira tak banyak skirt jer. Siapa sini tahu mana nak beli lagi? Sbb I nie malas nak cari. kalau dah tahu, terus nak pegi and beli jer. Done!

p/s - kak Zura, boleh tak Amie nak tempah nie?

Pics : google

7 comments:

CuppyCakeMommy said...

cute gila ini panties..kalau u jumpa belikan i juga ok..

Lisa said...

cutenyer panties nih..huhu i xde baby girl x dpt nak melaramkan dia..i pun x penah nampak mana ada jual..maybe u can pakaikan legging or tights for Qaira with the skirt..fashionable jugak hehe if cannot find this type of panties :)

HaninFarshid said...

cutenya...yups...kat sini memang susah cari...hanin selalu beli yg sekali ngan gown...and ada gak dulu hanin beli kat singapore....

napalah sini susah nak cr panty yg cute2...kalau pakai legging...panaslak kyra...

Jurra said...

Amie... your wish is my command.. *krrriiinngg**!

Lama dah i nak buat.. tapi tak kesampaian.. since you asked.. I better get clicking for designs..haha

stay tuned!

Mrs. Amie said...

me to Cuppycakemommy : mari menempah bersama kak zura! hahaha...

me to Lisa : Luckily u takde baby girl la.. klu tak habislah mcm I..hahaha

me to Hanin : msalahnya gown yg cantik tak pernah hadir bersama panty..hihihi.. susahkan nak cari? tula.. i pun tak suka sgt leggings even cute! hari hujan jer pakai.. kalau panas2, sian baby..

me to Jurra : Ahhh.. i like u kak zura..pantas dlm menerima tempahan.. nak mcm2 design tau kak.. hihihi

m@Ri@ said...

cute..utk baby gurl baju pn cute kan..geram je tgk..

mrs.F@wani said...

mama qaira..

baru semlam i nmpak kat MIKI ada jual panties ni sekali ngan denim skirt..
cubalah tngok kat OU..MIKI ada kat dlam padini concept store rasanya..