~Cool~ Buaian Aqiqah
Tuesday, November 10, 2009

I've found this here. It was from Smileykids's blog and what attract me the most?

The buaian aqiqah for baby Alesha! Mommy and Daddy's Alesha sgt creative ok! I was thinking about this jugak during Qaira's aqiqah sebab dia ada FP Swing dia tue kan.. tapi takut rasa mcm kelakar and then we decided to create something yg mcm buaian traditional with the touch of garden theme la.. akhirnya jadi la yg mcm kitorang buat tue (I upload later ok.. banyak sgt gambar sampai pening nak pilih yg mana satu...)

But, bila I tgk baby Alesha punya buaian nie.. Why not?????????


creative sgt.. tapi kalau I, I buat stage bagi tinggi and buat lagi the garden theme la.. Anita, ehem ehem... hihihi


See, baby Alesha dlm swing dia..


Sesuai kan? New idea untuk siapa2 yg tgh cari deco buaian for baby's aqiqah


Pics credit to : SmileyKids Photography

7 comments:

wina said...

x sabar nak tengok pic aqiqah qaira

cepatlah amie :-)

~ SueHarriz ~ said...

yup! tul tu! creative and modern style..less cost tuh yg best. sbb gune swing yg sedia ada je.. =p

m@Ri@ said...

cantik n unik..suka2..kak amie..sila cepatkan proses mengupload gamba aqiqah qaira..hehe..

koklie's said...

Sgt creative bley gune 4 majlis cukur jambul rania

daliAsrul said...

creative n fresh idea. mcm u ckp la.. kene taruk stage supaya dia standout. but nice tho...

Anita, Mummy Adzryl said...

*ahem*

babe, mari berdiskusi lagi.... i ada jumpa pix baru utk tambahkan ideas kita. cewahhh. nnt i email ekk..

btw, *ahem* kalo 28th, ada free? :D

Queenin Murni said...

hehe.. btul2..tak yah pasang buai gabak2.. cute jek..:)