Sekarang saya sudah buat keputusan!
Tuesday, November 24, 2009

Ok, skrg I dah buat keputusan. mahu jugak beli walker utk Qaira. Betul ckp Hanin. Kita jugak dulu membesar dengan walker. Tapi selamat jer smpai skrg. Malah kalau berjalan, boleh melebihi berpuluh2 kilometer. Tapi itu hanya di shopping complex. Hihihi.

Sekarang, please suggest kat mana boleh dpt walker yg best. Brand apa? Kedai mana? dah semestinya kedai tu termasuk dlm Y.E.S! Skrg boleh shopping even baru je nak selamatkan kad kredit dr lemas! hahaha... Tolong ya!

Cd tue, harus dipertimbangkan. Thanks for the advice!

p/s- skrg sedang susun blog list.those yg link kan I, and wanna me to link u back, drop ur comment here.

11 comments:

m@Ri@ said...

em kakak maria dlu tak bg gak anak die dok dlm walker..tp mak abah belikan jugak..dulu pn time kami kecik abah bubuh kami dlm tu gak..ok je abah kata..em org tua ni susak nak bangkang..so ikut kn je..kak amie..skrg ada YES..so leh save skit..ke tak save gak duit..hhehe..

~ SueHarriz ~ said...

kalo u nak yg power mower, harga pn power, amek ah yg graco trosss..kekee..errrkk..tersedak nnti. i beli for harriz brand little bean aje.. =p

Mrs Zamzuri said...

link me back!

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

amie, link me ya...tx!! btw takleh giv opinion la on the walker ni sbb takder experience lagi...hehehe

Ms diaNA said...

been ur silent reader for so long & im an MG fan too! do link me ya!

cik mas said...

hi amie.. ni kak mas. lets exchange link :D

AmiYs said...

dulu masa ada anak buah nak blikan walker yg jenis baby tu berdiri pastu tolak walker tu.. bukan yg jenis duduk dlm walker tu.. hehehe... ade jual kat tesco.. tp x jd bli pun.. hehehe...

p!nkerton said...

hi amie, exchange link ya :)

Cahaya Kekasih said...

saya ada link akak kat blog drawings :P

Anita, Mummy Adzryl said...

babe, u tau link i kan? hihi. :P btw, i pun tatau apa walker yg best. nnt u survey2 pastu share2 ek.. heeeee.. :D

Suraya said...

my sis bagi baby dia guna safety first..okay kut..guna plastik yang tak bahaya kalau baby gigit etc..

=)