Hari raya ku!
Wednesday, November 25, 2009

I sedih ok! Sedaya upaya tolak semua order hantaran n pelamin from client during raya haji nie, tapi bila it comes on ur bff engagement, I pasrah!

To Olin,
Ko dah takde date lain ke nak tunang? Asal nak tunang raya ke-2? EEE,,, ikutkan hati aku malas! tapi disebabkan kita geng2 couple yg berjaya tunang + kawin, aku akurkan jua.. Nasib Zul tue kwn Aril jugak.. baru dia approved bt pelamin ko tau.. kalau tak jgn harap..hahaha.. disebabkan ko Inspektor Polis yg aku geruni yg nak cuti pun susah, so, aku korbankan cuti raya haji aku utk majlis tunang ko nie! Awas yer kalau ko tak kawin dengan Zul.. Aku harap, percintaan korang yg penuh ranjau duri selama 11 tahun nie, berakhir ke jinjang pelamin...Amin


So, ini schedule raya I.

Malam Raya and Hari Raya pertama - Rumah MIL aka Opah Qaira
hari Raya ke-2 - cabut gi rumah Tok Su Qaira aka my MakSu!

Maknanya, petang raya pertama jer, I dah kena cucuk bunga ok! Susah betul nak tolak kalau ini permintaan dr kawan baik! Olin is my best friend since form 1 until now! And dulu kitorang geng2 kawan baik.. pastu geng2 pompuan yg kawan baik nie, couple2 plak dengan geng2 husband I yg kawan baik dia.. (eh paham ke tak nie..hahaha) So, skrg, antara 6 couple dulu, hanya 2 saja yg berjaya sampai skrg, and the 3rd one, should be her! Wah, nie namanya bukan cinta monyet ok!

So, to all.. Selamat Hari Raya Aidil-Adha..

5 comments:

LiAnA said...

takpe.. tu nama rezeki raya... berkorban gak tu hihi..

salam aidil adha yer..
salam kenal juge

~ SueHarriz ~ said...

bagus u ni..i puji smngat setia kwan u,..hehee...raya ttp raya..tp i rs lebey bermkna kot sbb u dh tlg ur bestfren..slamat ari raya!!! =D

Mrs. Kown said...

cinta monyet yang membawa ke jinjang pelamin.. balik kampung pon sonang, satu jalan je. kuikuikuikuikui

Anita, Mummy Adzryl said...

hehehe. bagus btol la! ok, apa2 pun i dah book u on toottt date! kihkihkih.. :P

fantaghirolynn said...

rejiki jgn di tolak..
dia polis.bapak dia pon polis.baik ko buat dia punya.
xsangka aku, cinta korg semua smpai ke jinjang pelamin.alhamdullilah.
aku sampai kat jinjang kepong je.. ekekekekke