Mama sudah ada carrier!
Wednesday, November 4, 2009

Yeay! At last sampai jugak carrier nie.. kdg2 benci beli online nie.. nak berniaga, tapi tak reti betul nak jaga hati customer.. janji nak pos dari last week, tgk.... this week baru sampai... outstation la apa la.. inform la client kan? Takde la nak tunggu2.. tapi bukan semua mcm tue la.. ada tue, hari nie order n bayar, esok dah dpt.. camtu la bagus... efficient.. nak beli lagi pun tak teragak2...

At last.. penderitaan mendukung Qaira telah berakhir... hahahha


Eh, nasib beli online nie I dapat murah ok.. at least terubat jugak hati nie.. last2 instead of RED, I beli fushia pink... uuu, nmpak lagi funky... and pink dia takdelah pink girlish2... dah nak nampak more to red... so, husband pun sookaaa! Pasnie, senanglah nak gi jenjalan!

Susah betul nak pilih color apa.. ntah apa2.. next baby, kalau BOY, I lelong carrier nie ek..huhuhu...

20 comments:

wina said...

wow...nice color la amie

penderitaan ye? hahaha!

i nak turun apartment gi kat keta pun tangan boleh lenguh..huhu

syai said...

hai amie..
nak tanya la, beli online katne ek?
cute la pink tu.
tq

ARIBA said...

wah!!dah beli...;-)...nanti dah put qaira dalam tu, jgn lupa amik gambar n update tau!!

Mrs. Amie said...

me to Wina : hahaha.. jahatkan ckp penderitaan? sbb tuelah terpaksa beli carrier jugk.. huhuhu

me to syai : u e-mail me miz.amie@yahoo.com

me to Ariba : insyaallah...will do

Misbehave said...

cantek cantek ;)

m@Ri@ said...

wah cantik kaaler..mmg kalau beli arini esok lusa dpt tu rs best skit nk beli lg kan..hehe..

p/s:maria br belajar beli brg online ni..hahah..giler best..

Huda said...

sweet kaler ni :) husna punye since abih pantang dh x pakai coz mcm dh x muat :)

tp baru2 ni pakai balik sbb dia dh kecik balik :)

Zezzatty said...

Yeayyy!finally :D

bes kan pakai bjorn.worth buying ;-)

jeles la u beli that color.i nak yg tu tapi my hubby choose red plak.isk isk.

The Mrs-Bride said...

wahhh! u dah beli? beli kt online shop mana babe? i dah lama berSMS2 ngan chuppakids tu.. tapi dok pending jer beli.. $$$$ constraint la. tp kitorg nak beli color RED! heee.. insyaAllah sket lg jadik geng lah kita.. zatty, sarah n sue pun geng babybjorn original spririt gakk! weee.. x sabar nak place my order! :D

p.s. btw, chuppakids kasi murah 100 dari retail. u beli mana? lg murah ke? hmmm. kalo beli from chuppakids, mmg order every wednesday x silap i & dpt a week after that. so i dok tunggu masa sesuai nak place order. dia dh byk kali msg i. hihihihi. lembab tol i ni! :P

Mrs. Amie said...

me to misbehave : thank u!

me to maria : hihi..slmt mebeli lagi maria..

me to Huda : babe, bkn dia boleh pakai up to 11kg ker? dan boleh adjust kan?

me to zezatty : husband nk merah but i said, bosan asyik merah..stroller merah, car seat merah.. so, at last dia ok color nie.. huhuhu

me to the mrs-bride : same place knit.. agaknya dia sms u sbb nak skali dengan order i kot.. dah almost 2 weeks i tggu.. dia kata dia gi London.. takpelah.. i e-mail u jela citer lebih lanjut..hihihihi

faRhaNa said...

kak amie...sgt gojes okeh carrier tuh...nti kt dpt baby kt tanye akak beli kt mane keh..;-)

The Mrs-Bride said...

okay babe! i tunggu ur email. hihihi. btw, i dok pending2 order ngan dia sbb byk benda lain i nak beli dulu. haaa. cepat email. i'll be waiting! :P

Mrs. Amie said...

me to Farhana :ok, gigihkn usaha!

me to the mrs-bride : ok, nnt kita gosip..agagaga

kenwooi said...

pink! =)

kenwooi.com

AIRA HANIZA said...

Wah...dah dapat dah??..Zara pun dah beli last Sunday...Tp beli yg Original biasa, bukan Original spirit...From 399 dapat 279 jer... Kat mothercare BSC tgh ada promotion skang ni sebab dia baru buka...Rambang mata tau g Mothercare sana, semua benda rasa nak beli...

newmomma said...

hi...just want to know dr mana u beli carrier tu? cantikla...

Mrs. Amie said...

me to newmomma : kalau beli kat luar, mana2 pun ada.. kalau online, dekat chupakidz..

newmomma said...

i'm sorry to bother u again... boleh bagi url chupakidz tu tak? i try google xdptla..

thanks yer :)

Mrs. Amie said...

me to newmomma : ok, here the link http://hugzkisseseveryday.blogspot.com/search/label/%23%20BABYBJ%C3%96RN%20(BNIB)

Anonymous said...

Salam,bleh tanya kt kedai online tu bape beli?Kt luar mahal,kt sini price dia ok x?