Arrgghhhhh!
Thursday, November 12, 2009

Tensiiiioooooonnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aku benci betul bank nie... nyibuuukkkkk.... especially bank yg bagi kredit kad.. dahlah pepandai naikkan CREDIT LIMIT... pastu sibuk je nak bagi LOAN memanjang..... pastu sibuk je nak tawarkan PLAN2 INSURANS yg ntah apa2... bila org ckp tak nak, tetap insist paksa2 suruh dengar jugakkkkk....

Hahaha... senang jer aku jawab;

"SAYA TAK NAK DENGARLAH APA YG AWAK CKP NIE.. SAYA TAK NAK BENDA YG KENA BAYAR MEMBAYAR NIE... SAYA DAH ADA SEMUA JENIS INSURANS, SAYA TAK PERLUKAN LOAN SBB SAYA ORG KAYA..."



Hahahahaha... puas hati aku.. susah betul nak ckp TAK NAK!


p/s - org kaya katanya.. statement tak boleh blah..hahaha




11 comments:

senioritasara said...

waaaaaaaaaaaaaaa sgt marah...sabar2

Yann said...

sgt marah..nampaknyerr
terasa kemarahan itu.walaupun sekadar membaca.huhu

m@Ri@ said...

hehehe..ofismate maria br je dpt call dgn org insurans..dia ckp tak nak tp org tu ckp jugak..septtnya kena ckp mcm kak amie kan br diorg tak call dah..

fantaghirolynn said...

mcm ko ambik ayat aku jea..
aku : saya xperlukan kredit card..
dia : knp?
aku : sebab saya banyak duit, saya org kaya..
dia terus berlalu pergi..
miahahahha

wina said...

wah..amie orang kaya!

so kwn², amie belanja ye tis sunday..haha!

cik mas said...

hahaha.. bagus2. kena ikut cara amie menjawab ni. mmg kekadang menyakitkan hati diorg ni.. tk reti bahasa kdg tu. selalunya awal2 lg akak dah kata.. tq. tapi saya TAK MINAT nak dengar!

~Eila @ Along~ said...

amie..mmg tension kan..nak plak kalo diorg call tgh time byk keje..adoiii..nak jugak berckp walaupun org dah kata taknak...

Anita, Mummy Adzryl said...

statement last tu mmg klakar!!! klakar ah u babe! mwahs to qaira.. *tiba2 jer i* :P

ARIBA said...

betul ar..kene jawab camtu ar kalau kene approach dengan orang bank..hehehe..

nieda said...

hahaha bagus betul statement..cayalah..mmg kdg2 dorang ni tak reti bahasa kot

jetsetter said...

ehh,
I seryes suka ayat u! I nak pinjam la ayat2 yg last tu.I pun bingit jugak kalau org duk call pastu mintak haper2 ni.Geeeraaaaaam kan?kdg2 tu dia call 2-3 kali ,dahla org yg sama..lupe ingatan ke hape ni!