Mari Bergembira di Hari Ahad Ini
Wednesday, November 11, 2009

Sue, yg sick of being sick nak buat gathering ramai2 with all bloggers.. Sesiapa pun boleh join dengan syarat available on this Sunday during lunch hour cadangannya... bak kata Sue, the more the merrier kan... marilah membawa suami, anak, boyfren, tunang, dan sapa2 yg korang ada bagi memeriahkan gathering kali ini.

Date : 15th November 2009
Time : Lunch Hour
Venue : Paddington, the House of Pancake, The Curve

Semua, boleh join.. just drop ur comment here dengan phone number if possible.. nanti boleh i update lagi ok! tak kenal pun takpe.. Inilah saat untuk kenal mengenali... Ayuhhhhhhhh!

*Bestnya nak jumpa all the babies, wifey, or bride to-be ker...hihihi

33 comments:

m@Ri@ said...

wah nak join..ni yg rs nak memindahkan diri ke kl ni..huhu..

~ SueHarriz ~ said...

oh maria.. mari mari laaaaa......reramai lg beshhh..amie, cop cop. harriz sorg ke baby boy dlm agenda ini..? kuii!! =p

AmyMizzunderstood said...

macam best!nak ikot kak!

Mrs. Amie said...

me to Maria : Jomlah Maria.. pastu baliklah balik...

me to Sue : I tak tahu... ajaklah sesape pun...hahaha

me to Amy : Jom dik.. kot ko mendapat berkat baby nanti..wakakaka

senioritasara said...

waaaa best tu

Mrs. Amie said...

me to sara : sara, jom join...hihihi.. beramai2..aiseh..

Mama Qiestina said...

wahhhhhhhh cam beshhh ni..
rase nak join jekk..
nanti i pujuk papa qies :)

wina said...

yes..sue ade bgtau pasal ni

i'll try my very best to join sbb ade hal lain gak tis weekend :-)

Mrs. Amie said...

me to Mama Qiestina : jomla yat.. beramai2...

me to Wina : try ur best dear.. sekejap pun jadilah...

ielya said...

hi amie...

actually i ni sr blog u, anita, ariba, sue n few others.

klu i nak join gak gathering ni bole x? huhuhu (x malu sungguh saya ini)

Mrs. Amie said...

me to ielya : jom join!!!! asal nak malu pulak.. i memang ajak semua.. jomla.. sms me ok 0129251007...

~ SueHarriz ~ said...

hahahaaa..bestnye!!! ramai nk joinn!! mama qies an ielya..cammonnnn..!! =P

Mrs. Kown said...

wah! sunday ni saya ada agenda di the curve dengan kawan-kawan. juga lunch hour. saya tak boleh join lunch, tapi pasti boleh pegi say hye dan amik gambar gedik barang sekeping dua. ehehehee

[ Hanie ] said...

adeh, byknye invitation buat gath this week! sayang tak dpt join semua :( sile ambik gambar byk2 yerrrrr..utk menjeleskan saya :D

Mrs. Amie said...

me to Mrs Kown : ha, Shila.. kalau dpt join lagi best.. nanti singgah yer..

me to Hanie : jomlah Hanie...

HaninFarshid said...

:) sue...amie....hanin dah confirm awal2...hanin dtg :) nanti pape hanin calling2 ;)

daliAsrul said...

sbg pendatang baru, (Wah!!!) mcm nak join jer. ble kenal2. tp i ade exam.. bisa diatur kot...coz mcm best jer... hmmph.. at the same time ble la discuss psal cradle tuh kn amie???

rini said...

huhuuu.. kalu harris 'ngamuk' nnti camne?? dia kuat ngamuk tu.. colic la katakan.. tak bleh tahan woo... sighhh..

kalu x, sure bleh kawan (dan sure confused skali) ngan harriz sue.. kan??!

huhuhuuu...

[ Hanie ] said...

:( ade family day la amie...hasrat tak kesampaian utk join hukhukhuk

AIRA HANIZA said...

Woowww weee....mcm best jer...Tk penah lg ni gi gath dgn bloggers.. Maklum ler i org baru...

puan.farah. said...

amie, nak join! nanti saya komfemkan balik..nak tanya husben

Anita, Mummy Adzryl said...

heeeee.. ramai nye dah reply! sorry i bz sgt ni baru nak reply.. kol 4.30am plak tu! hahaha giler kan x tido lg? oh well.. :P

btw, sue mintak ur no smlm.. so i guess dia dah msg u la ekk.. tu laa.. dia ada ajak gak! tp cam ada invitation lain malam tu... siang no plan yet. so, insyaAllah!!

i nak jumpa u utk kali ke brape ekkk.. 4 or 5 ke?? pastu nak jumpa sue (kali ke-3), jumpa hanin (kali ke-2), pastu nak jumpa yg lain2 gakkk.. nakkkkk!!!

nnt i try pujuk hubby.. bosan nehh! hihihihi..

ok babe, insyaAllah i'll be there. hanin, make sure kyra x tido this time~ sue, insyaAllah adzryl ada peneman harriz.. qaira darling, kita jmp lagi ekk? and mommas yg lain... insyaAllah jmp nnt! heeeeee... cam kasi ucapan plak!

ok.. nak tido! giler i mata dah cam panda... :P

Zezzatty said...

wuheewww!besnye gather!

Mrs. Amie said...

me to Hanin : i pun confirm Hanin! can't wait to meet Kyra..Kyra meet Qaira! yeay!

me to daliaasrul : jomla babe.. lunch hour jer.. makan2, chit chat, pastu pulangla.. yup, blh discuss pasal cradle tue nanti..yeay!

me to rini : bawakla harris..standard la tu rini.. baby mana tak kuat ngamuk.. blum tgk qaira ngamuk lagi.. agaga.. nnt boleh share experience n chit chat about our baby!

me to Hanie : o yer ker Hanie.. never mind.. maybe next time ya! kot nanti bawak perut ke..~ngeeee~

me to Aira haniza : jomla Aira.. time nie la nak kenal each other.. (wah aku nie asyik persuade org jer..ekekeke)

me to puan.farah. : jom jom.. tanya hasben, pastu confirm dengan i ok!

me to Anita : hahaha.. mcm bagi ucapan menang trofi jer nie.. agaga.. mlm u nak gi birthday party tu kan.. i tak gi kot..huhuu.. hope u can join us! mesti!

me to zezzatty : jomla babe.. u pun kena gi gak.. hahaha...

me to all : those yg confirm, sms i ok 0129251007 sbb i nak reserve table for us!ok!

nieda said...

alahai tak bolehla nak jumpa bloggers that date, ada benda nak kena buat...actually i teringin betul nak jumpa kawan2 bloggers, yelah kenal kt alam maya jer, teringin nak kenal in real life plak..insyaallah next time..

re: dun worry qaira weight, dia melasak nanti sure susut badan..

Zezzatty said...

babe,i'd like to..but there's so many thing to do this weekend :D

maybe next time yaaa.

enjoy peeps!

~ SueHarriz ~ said...

wow harris n harriz!!! bestnyee!! =)

Anita, Mummy Adzryl said...

hahahaha... mmg cam kasi ucapan! :P btw, tu laa.. mlm tu bday invitation diah tu! i pun x sure lg. coz mlm kan start... esok tu nak keje! haihh..

btw babe, i dah inform sue! insyaAllah i'll be there! i inform hubby tgh mlm smlm.. ehh ke pagi tadi? (i kan dah confused siang-malam! :P)... and bila i mention.. ada gathering lg.. ada sue, ada amie.. pastu dia terus ckp 'OK!'... rasanya sbb dah jumpa korang kot! or to be specific, dah ngam ngan husband2 kamu sekalian! legaaaa u! hihihhi. insyaAllah jmp sana ekk! as of now, COUNT ME IN! :)

nih nak soh dia charge camera dia ni! hihihi.

~ SueHarriz ~ said...

hahahaa..nita!! pls charge the camera okeh. i suke ur hubby's work!! ala2 pro ..! alahaiiii..lmbatnye ahad.. =p

Faryza said...

salam...nak join juga bole?hehehe tp tak kenal pun...

::zAsyikein:: said...

alaaaa..beshnyer...tapi tak dptnk join..kein ader kat somewhere else..hukhukhu
yg tak besh nie baru baca ur post...ayoooo menciii...nak ituttt...
takpe2nnt capture gmbor bebanyak yo...n bak kata hanie...utkjeleskan kami..hikhik...ehhe
nway have fun all!

ety said...

hye...ala...act teringin jugak nak join..ety dpt tau dr hanin..tp ondatday mmg xdpt join juga..huhu...next time kl ada lagi gath cm ni ety pun nak join la...nak bawak rizqi jumpa kwn2 br rizqi...

Mrs. Amie said...

Ety : Yes, next time please join!

Asyikien : U pun kena jpoin jugak next time!

faryza : Lain kali join ok!