Let's together-gether..
Tuesday, December 22, 2009

Ok, Sara will be organizing gathering for all mommies and daddies out there! Kiranya nak buat mcm bloggers family day. Semua bloggers2 dijemput menyibukkan diri. Cadangannya seperti dibawah:

Date : 30th & 31st January 2010
Venue : Port Dickson

But, if u have any suggestion cthnya mcm tak nak buat jauh2, nak buat dlm Klang Valley jer, do let me know. But, I love kalau kita semua boleh pegi PD. Sebab lama sket masa nak kenal each other and banyak aktiviti yg kita boleh buat. And taklah rush sgt with babies semua kan... What say u? Anyone yg nak join, plzzzz... Terbuka kepada semua..

The more, the merrier. Silent reader ke, hape ker, silalah join.. no harm! Ok?

8 comments:

Queenin Murni said...

wow.. sounds good.. :)

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

we all are IN!i love beachhh!hahaha.insya Allah,kalo ade geng mommmies yg dah kenal nak ikut,i follow ;)

Zezzatty said...

vote for PD!

Anita, Mummy Adzryl said...

oh yer.. sila email sy ur infos ok mommas? anitaluv@gmail.com OR bole pass info kt amie, nnt babe u update me okay? :)

Mrs. Kown said...

Eyh eyh! saya nak ikot! count me in!

Mrs. Amie said...

Mommies semua.. sila ke blog Anita, and leave ur details ok!

Azatulsheeda Azman said...

nkjoin gaklaaa....so ktne nkbuat nie?

Mrs. Amie said...

Azatulsheeda : babe, dekat PD. kalau blh bagi nama kat Anita ok!