No title
Monday, December 14, 2009

Hanya bosan2 and menunggu gambar dr kamera sendiri dan Anita, jadi No Title.

Sebab masih menunggu, jadi ini gambar dr hp husband.


Qaira yang pandai pegang soother dia sendiri. Even masa tido


Qaira's first swimming suit. Sebab urgent sangat nak cari swimming suit, (sebab Abah dia tak sabar2), dah jenuh cari kat Mothercare and outlet yg jual baju mandi nie semua, dan malangnya takde saiz, akhirnya jumpa swimming suit size Qaira kat Reject Shop dan terus sambar. Murah dan tak pening kepala nak cari lagi. RM20 for Old Navy reject suit. Kira okla. Janji Qaira tak bogel. Hahaha...

Banyaknya nak update.. tapi tade gambar. Borink :(

To Anita,

Nak gambar Aqiqah Adzryl + cradle tue utk ditempek kat blog. hihihi...

p/s - bilalah aku nak susun blog list kat tepi nie.. malasnyaaaaaaaa... ha, lagi 1... sesiapa yg nak order Toujours tue, order je la ya.. sms terus.. ramai plak yg order.. dah tutup order suruh buka order..huhuhu.. at last, i buka je la order pada bila2 masa. So, tak payah merayu2 lagi.. hahaha..kelakar la.. tapi takpe..demi Toujours, I rela terima order from u all ok!

3 comments:

m@Ri@ said...

wah p swim2 kat mana ni kak amie..

Lisa said...

so cute ler Qaira in swimming suit nih yg buat i berangan rangan nak baby gal nih ...baju smua cute miut hihihi

p!nkerton said...

aiyooo cute sgt swimming suit qaira ni! pinjam buleh? ;p
i pon puas cari swimming suit kat mothercare etc tapi x jumpe/ takde size huhu.. nak kena cari lagi ni, next week nak pi holidayy hhehe..