My Newborn baby!
Monday, December 21, 2009

Presenting...........


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Taaaddaaaaaaaa!



My new born baby!


She love being swaddle all the time! Walaupun mula2 agak bingung...


Sebab Qaira skrg nie tak nak duduk diam, and sibuk nak kacau Mama and Abah dia layan DVD Supernatural Season 3, at last Abah turns Qaira into this!


I thought she will crying.. tapi dia buat muka selamba jer.. geram betulllll!


Pastu, bila org agah dia, senyum sampai ke telinga... Hihihi... Buah hati pengarang jantung Mama and Abah.. Inilah muka anak melayu tulen yg biasa2 jer! Agagagaga... But, we're happy on that kan Qaira Jasmine?


And.... aha..... Khamis lepas, my parcel dah sampai and

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Tadaaaaaa agaiinnnnn!


Qaira's cloth diaper!

Love this so much. I bought the cheaper one for trial (coolababy)... 6 cloth diapers + 12 inserts for RM192. shipping free! Yeay! And I bought from here.

Confirm order by today and buat payment, esok dah dapat. Hassle free! kalau semua online shop mcm nie, I likeeee! heeehehe

And, presenting model of the year;

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

the sexiest Qaira Jasmine with her first cloth diaper.. yeay! hahaha


Last but not least, since I've received many order for Toujours, sampaikan every week I received order even I cakap nak ambil order only once a month.. tapi disebabkan sambutan amat menggalakkan, I'm proudly announce that, u can contact me anytime to order Toujours sbb I mcm dah terpengaruh dgn my fren suruh jadi distributor.. hahaha.. Yup, those yg nak jual diaper nie, feel free to contact me and of course u all boleh dapat harga yg sgt murah kalau jadi distributor! Kiranya u all boleh tambah duit poket la! Mcm I, every week, ada jer org order paling sikit pun 8 packs. And, yg duduk jauh tue, kalau tak tahu mana nak dapat diaper nie, pun boleh contact I jugak and I tak kisah kalau nak pos kan diaper nie. Kalau nak save, guna registered pos. Around 5 hari baru sampai. 3 packs kalau guna registered pos dalam Semenanjung, only RM12 jer shipping. Those yg nak guna pos laju pun boleh..but quite expensive la.. 1 pack jer kalau guna pos laju dah RM22. So, mcm tak berbaloi! Baik guna registered pos.

Order for last week!

So, sebelum I tak berhenti menaip, I was thinking to have my own selling blog. What do you think? Ok ker? Huhuhu...

Ok then, till next entry, bye bye!

17 comments:

Nariko said...

comelnya... dia nyer receiving blanket tu! mana u beli eh? i nk gak!! :)

email i bleh? aziriahhazrin@yahoo.com

Misbehave said...

tomei nye qaira kena balut camtu.hehehehehe.

AIRA HANIZA said...

alala...Comey nye dia!!!... Geramnye auntie tengok dia..Babe update skit psl CD ni...Hari tuh i nk beli 2 helai je for starting, tp kaler yg menarik takde...I nk beli yg luna tots...

sabrina.h said...

ala la la comey nye qaira,gerammmmm....amie mana u bl blanket tue?comey sgt....about selling blog tue,better u create ur own...

Huda said...

bagus idea akak tu wat online shop..dapat gak side income..huda pun ade terpikir nk wat gitu, tp x sure nak jual ape lg:)

CuppyCakeMommy said...

baiknya qaira kna bedung pun senyum

Azi3 said...

comel nye anak melayu yg biasa2 QAIRA tue kan kak... x payah msuk mjlah PA&MA utuk top... bg mata i qaira mmg dah top btolll.. kahk kahhkajjh

* kan kan kiah? opss kak amie.. huhuhuh
qaira senyum sgt2 comelll

wina said...

eeeeiiii...geramnye rasa nk peluk² dia time kena bedung tu!

muah muah to qaira :-)

~~zaa~~ said...

ala comelnye qaira :) suwiiit sgt duk dlm tu, bleh diam je die!

Mrs. Amie said...

Nariko : Babe, wait for baby online shop! tue sume ada with cheaper price! dun worry.. maybe next week i dah nak buka my baby online shop tu ok!

Misbehave : muka ngada dia.. hihihi

Aira : Ok, will update sket nanti..

Sabrina.h : Sab, blanket tu antara my items yg nak jual kat online shop yg i kata tue.. hihihi... cheapo cheapo!

Huda : Kan? tapi sebenarnya saja suka! hahaha..comel la brg2 baby..geram..

Cuppycakemommy : sekejap jer senyum tue... huhuhu

Azi3 : hahaha.. yer kan..tak payah masuk any magz pun.. huhuu

Wina : Qaira pun nak hug aunty Wina! yeay!

Zaa : skejap jer nie dia diam.. lasak sungguh skrg!

Lina said...

bgus nye anak u, senyap je kena bedung okey.. good girl! she's such a cutie! toujours ni bagus kan.. in fact i pon dah jadi distributor.. hehe..

Mrs. Amie said...

Lina : hahaha..dtg mengada dia, sengihlah... thanks Lina.. yup.. i love toujours.. bagus bagus.. boleh bt side income.. and tolong org lain dpt the same things yg kita guna 4 our baby...

Lisa said...

hie amie, bout CD tuh it's normal to last for 4hrs with 2 inserts..like my boy also heavy wetter..i siap pakai hemp + microfiber pun only lasted about 5 hours ..actually its meant for us to change more frequently if using CD so less rashes and more comfy for baby...ermm i also very new in Cding you can refer to this blog http://farrahim.blogspot.com/ mmg bnyk info regarding CD..i start terpengaruh after baca her blog la hehe..

dialicious said...

kalo i dpt baby camni of coz la i pampang satu dunia sbb to my eyes..mmg paling comel..nak buat camne dah kan..hehehe

Mrs. Amie said...

lisa ; thanks 4 da info!

Diah : Biasalah diah.. org jeles mmglah ramai!kan?

[ Hanie ] said...

heee comel. tp die bole seronok pulak buat mcm tu eh :D kalau baby lain, maybe dah rimas huu

Anonymous said...

skrg banyak brg for baby.. lepas ni entah apa2 lagi kan..