Cuti Raya Aidiladha yang panjang
Tuesday, December 1, 2009

Hi peeps,

Macam lama sgt jer cuti raya lepas. I amik 1/2 day leave on Khamis tue and mcm2 aktiviti dr pasang pelamin n buat hantaran mcm nak pengsan serta pegi beraya n membeli belah! nak citer mcm panjang dan tak best jer.. so layankan gambar Qaira jer..


Qaira nak gi kenduri tunang...


Muka bucuk Qaira yg dah borink duduk dlm keta...


Malam raya haji teman Abah n Mama at McDonalds.. Qaira tak boleh makan.. so dia jadi pemerhati terbaek pada malam tu... hihihi


Pagi raya tgh tggu Abah balik dr sembahyang raya...


Qaira with her first baju kurung


On the way to Tok Su's house.. Qaira tido dengan bestnya...


Qaira at Abang Ajmal's birthday party @ Cozy house...


And, introducing Qaira's new friend, Mr.Moo Moo...

Ok, tu jer..later I cari gambar from the real camera.. harapkan hp camera nie.. cis, tak best betol! By the way, please suggest utk I, perfume for man apa yg baunya best? I suka bau2 lembut and bau mcm org kaya pun best jugak... hahaha... Ok, later I update feedback husband pasal letter hari tue ya.. Hhahahaa...daaaaaa.........

10 comments:

FrH said...

qaira punye toy kt tgn dia tu sama mcm hadzim ... pergh ada chemistry :P

qaira is soooo cute with her baju kurung!!

i vote for mont blanc skywalker

wina said...

tomeinya qaira pakai baju kurung..bunga fink lagi :-)

i sukeee sangat hugo boss for men..marvellous!

ARIBA said...

waaa..tomey..qaira dah pakai baju kurung ar...ayra pulak tak tau bila nak pakai..hmm..maybe raya next year nanti kot...;-)

AIRA HANIZA said...

Beli lah Narciso Rodriguez atau kalau ada budget lebih beli lah Creed atau Annick Goutal..Mmg sedappp bau dia...

Cik Cookie said...

Qaira,kita sm ehhh.
Cik Cookie pun ada MooMoo gak

LiAnA said...

cutenya Qaira pakai baju kurung..

Hugo Boss bau sedap..

Anita, Mummy Adzryl said...

yes yes! my husband's perfume range mostly from HUGO BOSS.. wahhh.. terbaik n wangi2.. teruja i! hihihi. ;)

suamihanyisterizuki said...

chanteq Qaira ngn baju kurung dia...

suker ;)

Mrs Zamzuri said...

my hubby pakai hugo boss jgk. the mandarin hapa tah. yg botol kaler silver oren tuh. yg nih kalau hubby pakai waktu malam, mmg meroyan gaks la i.

but for day time, i like him using CK Eternity or Euphoria. class sket bau dia.

[ Hanie ] said...

heee moo moo tu cute!!! :D sejuk hati bile tgk qaira ni tau.. :)