Cahaya Ramadhan
Friday, September 12, 2008

Wah wah..harap2 Ramadhan kali ini, memberikan cahaya pd aku seterang cahaya dlm gambar nie.. harus pakai sunglass... nie cahaya smiley nie June yg bagi kat aku tau.. Thanks June..

Dan juga, aku nak bagi smiley ni (muka smiley nie mcm tak pose jer...ngeh ngeh ngeh) pada :

My sista!

Dialicious

Farah

~Bee~

Twiggy

Sekian, terima kasih!

7 comments:

Twiggy said...

thank youuuu! :D

~BEE~ said...

tq...tq... ;)

dialicious said...

Tq amie..ade2 jelah u nie..comel jer..hehehe
Btw,voucher Jovian tu valid sampai bile?lebih mulia kalo bagi kat bakal pengantin di bulan ramadhan ni..hehe..Tempah baju die xlah mahal sgt.kalo bagi kain yg beads heavy2 tu upah jahit dlm RM1200 jer..u trylah pakai voucher tu kalo boleh..mesti ade tulis terms&condition apply kan?

Mrs. Amie said...

me to twiggy : u're welcome...

me to ~bee~ : u're welcome.. u're welcome..heheh

me to dialicious : Voucher tu tak tulih expired date..i pon xtau smpai bila boleh guna.. b4 that, i was thinking nak beli baju Jovian yg ready made je kat Pavillion...utk raye..alih2 dpt plak voucher nie.. klu nak soh si Jovian nie jahit, dh sah2 tak sempat.. kan? ok ok..i check dulu.. if i dpt baju Jovian kat Pavillion, i pass the voucher to u ya..

yann said...

ow ow ow..trus kan bersinar...sampai ujung bln pose ni..hihihi..

miss amie..thanks yay!! for the link..aaisshh..buwok upernyer kad i..ngeh2
alahai..i xamik pon order tok kad rayer..pasal kad rayer i alahai tersangat buwokk..yg tu j i wat..kad buwok tuh i bg kt bf i lahh..ngehhh22 saving cket..

selamat berbuka!!

Farah said...

tq kak amie..comel!!!!!!

:)

Mrs. Amie said...

me to yann :mana ada burok... yann berbakat la.. i love ur card..

me to farah : sape comel? kak amie ker? ngeh ngeh ngeh