Wedding Album - Solemnization
Thursday, September 18, 2008














Yeah yeah...at last... siap jualah wedding album aku fr Candid Syndrome. Today, aku post dulu wedding album for my solemnization. Sesape yg baru menjengah blog aku, wedding aku nie simple2 jer yer adik2, cik puan2 dan tuan2 sekalian...
Date : 4th July 2008 Friday
Venue : Masjid Al-Faizin, Kepong
Outdoor shoot : Tmn Metropolitan, Kepong (tempat org main layang2 kat MRR2 tue..)
Outfit : Bride & Groom fr Butik Man Kajang
Make Up : Sue Cantik @ Sue Hamid
Pelamin : Galeri Debunga
Hantaran : Bride & Groom fr Merisik Gallery
Tetapi......... aku tak dpt lagi album tue..sedang print... yang pasti, hari raye nnt, wedding album aku dh siap... so bolehlah tunjuk kat sedara mara yg nk tgk album nie... wah wah..sibuk jek sedara mara nie... aku pun belum tgk lagi...
Oleh itu, esok la pulak aku post pics Reception 2 @ Tmn Tun pula ya...
Sekian, terima kasih.
p/s - klu muka aku slenga, korang jgn nak kutuk ek...

** untuk paparan yg lebih besar, click image.

14 comments:

hanie said...

weee...at last menjelma gak hasil2 nya kan. Baru la berbunga riang hati amie ni ;) the pictures sgt cantek. Puas hati tak ni? :P

Mrs. Amie said...

me to hanie : cantik kah?? rasa mcm nak posing lagi.. mm, gambar nikah, tak bape best sbb very limited time nak beposing...aiseehhh.. aku nak posing!!!!!!!!

dialicious said...

Cantik nye gambo tp x puas la tgk sbb kecik2..buatla slide show plis..kalo bagus kite igt nak amek CS jugak cume byk org komplen sbb lambat jer.tp xper janji meletopsss!!hehe

:: vErde+hAzizi :: said...

hey babe...very pretty! sue cantik kan make up for ur solemnization tue kan ;)
wah cant wait for next entry...

Mrs. Amie said...

me to dialicious : u click the image.. so, nnt besar la gambar tue.. yup, CS lembab sket, but i admirer their work.. akan dicuba membuat slide show tersebut..haiishh..

Me to verde : thanks..yup, it's sue cantik.. esok jualah akan di poskan utk reception tue..

~ms tepung~ said...

wah finally dpt tgk gambar :)

klu nk posing lagi kena amek outdoor plak kot amie..leh wat ala2 hindustan lagi...hehe tp kena duit lagila (unless hire kawan2 jadik photographer)

green apple said...

adik aku pun ambik man kajang...kecoh gila, semua cerita artis aku tau.

chik Star said...

eyh chntik nyeee.
xder selenge pon.
siyus semue cntik.
bju nikh pon cntik !
:)

syioknyee kwinnnn...
:)

Mrs. Amie said...

me to ~ms tepung~ : yela.. ingat bfore pregnant, amik outdoor dulu.. heheh.. aritu nak buat, xsempat..penat tau kawin.. amik dekat outdoor, boleh buat aksi2 guling ala hindustan..aisehh..

me to green apple : kak di dgn man kajang sama jek.. cmna la rupanya klu kak di berjumpa dgn man kajang.. mau kecoh 1 butik..heheh...

me to chick star : thanks for droping! n 4 ur compliments too! heheh...

hanie said...

mau posing lagi?? hahah harap bersabor :D Cantek la..kire puas hatikanla hasilnya walaupun lambat. A'a tak puas tgk pic2 nye :D Nak tgk baju and makeup2 semua...kasi zoom yer puan amie! :P

yOkOyOpOyO said...

wahh newly weds jugak rupenye.. candid syndrome mmg tak menghampakan customer die ekk.. sgt ccantek! :) bertambah2 la cantek bila pasangannya mmg dah cantek..:)

Mrs. Amie said...

me to hanie : yelah..puas hati ku..hahaha.. mahu tak.. klu tak puas hati gak, xtau la apa nk ckp!

me to yokopoyo : cantek kah aku? wah, meletops tau u nie,.puji i..nnt baby u mesti comey! agagaga...

vivavogue said...

aaaa...patutler layout gambo cam penah nampak....candid syndrome jugak....ours was candid syndrome's too....tp way back in 2006 dia still pakai printed photos n tampal2...konvensional gtew....i like it anyways...but my sista's was like urs....kreatip jugak cenggini pon kan....

Rahimah said...

Hello...congrats~!
Blh tak minta contact number Sue Cantik?