Lihatlah dunia!
Thursday, September 11, 2008


Hahaha...lihatlah dunia! Tak pasal2 aku dpt award nie dr AmyMizzundaztood aka adik aku kan? Tu pun dia ckp dia bagi sbb terpaksa...(kuang ajaqqq..) tapi, aku pedulik apa? Org bagi kena ikhlas tau... Jadi aku amikla secara ikhlas...
Aku rasa musim bagi2 award nie dh lama berlalu... tapi xpela.. asal masih tahun 2008!
Persoalannya sekarang : Brilliant kah blog aku ini?
Jawapannya : Mmg la brilliant... klu tak mestila xdpt award kan.. (korang, sila jgn jeles)
Dgn adanya award ini, maka dengan sukacitanya lagi ikhlas, aku bagi award nie pada :
June (s.i.s.c.o.d.o.n.i.t.a) - supaya June tak sedih lagi ditinggalkan suami sejauh 450 km.
Anita (the mrs-bride) - supaya Anita tatap award nie bila dia xdpt jumpa hubby sewaktu kerja
Suryati (world wide woman) - sebab Suryati pandai masak.. mmg brilliant la tuh!
Haniee (Fuzuri design) - sbb Hanie brilliant dlm bab2 mengambil gambar serta selalu nasihat aku supaya sabar utk dpt gambar kawin aku...
Juga kepada.......................
Pembaca blog aku... I love ya! Tanpa korang hidup ku tak se'brilliant' ini...Thanks ya!
Sila ambil award ini ya....
p/s - sesape yg link aku kat blog korang, bgtahu yer..boleh aku link kan korang balik..!

11 comments:

June said...

ahahha..lawak lawak..ape la u nih amie...neway thanks for the award..cam dapat mtv award ke..oscar ke..kan..hehe

Twiggy said...

ahhh... i love the blogging world :) thanks for dropping by mine, linked ya!

hanie said...

Ohhhh lihatlah dunia! :D

thanks for the award amie...and of course the comment sebab ape brilliant tu :P Ohhh... (tgh berangan tak abis ni :P)

last but not least...harus bersabar lagi yer puan.... :D

Mrs. Amie said...

me to june : klu nak tggu oscar ker, mtv award ker.. dah sah2 tak dpt kan.. blog award pn jadiklah! kwang kwang kwang...

me to twiggy : dah linked dah babe! i love it too...

Suryati said...

hahaha...tq amie..tq...tq...kalau lah i tak kenal u, takder sapalah nak kasi tag or award kat kita yg tak seberapa ni kan...

***nanti datang lah rumah...i masak2kan utk u key...hehehe...

Mrs. Amie said...

me to suryati : harus hari raya, klu u tak ajak pun, i akan dtg...kah kah kah..

ChoCoLatEAdDicT said...

Thanx for dropping by..

The Mrs-Bride said...

hohoho. mesti la i last person yg akan comment kt sini.. sbb ape? sbb masuk keje ptg kol 3!! huhuhuhu.. anyhow, klakar ahh dpt award² ni.. okeh2.. akan ku letak di blogku itewww!

p.s. ada syarat pape ke? kene kasi org lain gak ke? hehe..

Farah said...

memang brilliant..byk info!!u deserve it mrs amie!

:)

Mrs. Amie said...

me to chocolateaddict : thanks for dropping here too..

me to mrs-bride : buat jela apa2 syarat yg disukai oleh pn.Anita yer..

me to farah : aiiikk? i malu la Farah puji2 cenggini... :)

Enche' Adykasyah said...

Dah link your blog to both of mine.. http://snapsnclicks.blogspot.com and http://adykasyah.blogspot.com