Argghh..adorable red!
Thursday, January 7, 2010

Giler comel baju nie!

While surfing, I found this! Cantikkan? Comel plak tuh! issh... geramnya!!!!! Kalau Qaira pakai, lagi comel anak Mama.. in red plak tuh! (while I'm writing this, my heart bumping like crazy)
Giler tak tahan ok! Then, I was thinking mcm nak beli! But, after giler crazy pikir punya pikir, nak pakai pegi mana pun. Setakat nak gi Genting? Tak payahlah... Beli then frame kan? Sbb sgt comel! Tue la, rancang nak pegi UK nya, mcm tak nampak tanda lagi from hubby. Macam bukan tahun nie jer. Hahaha.. Jadi, kuburkan sajalah hasrat nak beli nie.. cheapo! RM50 jer.. huhuhu..


Image : Here


Sekarang I nak berangan. Kalau Qaira ada riding coat mcm nie, Mama dia pun mestilah nak kan! Barulah Mama borek anak rintik! Hihi.. And Mama punya of course la

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
Image : Here

From Karen Millen! Giler gojes in red! cantiknyaaaaaa!!!!!!! Tapi sila terima hakikat. Nak beli, nak pakai mana? Gi ofis? Hahaha.. Atau gi Jalan TAR jer? Hahaha.. nampak sgtlah tak kan. Jadi, sekali lagi, hasrat berkubur begitu saja. If Qaira punya RM50 jer, coat from Karen Miller is about RM2k! Whoot whoottttt... Wajiblah tak kan! Tapi sgt adorable. I really love red! Oh mine, balik nak mimpi sampai sok pagi! (Dalam mimpi jerla boleh berangan diva.. thanks)

p/s- update.. sape nak Toujours lagi sila sms or e-mail me mcm biasa ok. Another stock coming in..i accept order till this friday (09/01) and u will get yours on 10/01.ok tq!

15 comments:

ibu 2AZ said...

cantiklah..

Cahaya Kekasih said...

baju baby tu sgt cantik!!!

ala kak...beli je ar...50 je kan? pakai sekali skala kalau ada kuar p mana2 malam ke...huhu...pastu frame :P sentimental value....

my bro pun nak frame baju kurung pertama anak sulung die dulu..yuhuhu

Azatulsheeda Azman said...

yela, cntik gle yg qaira nye tue....rm50:?biar betullll

[ Hanie ] said...

haa?? RM 50 jer? patutla u rase rugi je tak beli!!!!
oh, dat red coat sgt mengujakan!
seratusmeter u di depan amie, org dah tau amie is coming! gagaga ;) Tp sgt cantik!! nampak elegent jerk

♥♥ ummi rania ♥♥ said...

hi... nice to know u.. cantik baju baby tuh! i nak beli lah tuk rania.. :)

Misbehave said...

i tgk jaket tuk qaira tu tringat suri anak katie holmes.

uwaaaaaa cantik giler!

AmyMizzunderstood said...

mak ngan ank sama jek!jgn korang pakai jln2 kat OU sudah!...

wina said...

wow..sangat HOT ok kalau mama qaira & qaira pakai coat tu!

betul, yg si tecik punya tu is simply adorable la beb huhu

senioritasara said...

oh my god!!!!!sgt hot!me likey tooooo

Anita, Mummy Adzryl said...

sukaaaaa jgak! well, u tau i suka red jgak kan! uishh.. beli beli beli.. x dpt guna pun, sila frame kan okeh! hehehheehe... :D

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

nah,sape ckp bj ni u n ur princess xleh pkai?since cni ade musim spring n winter,both of u bole pkai p genting n cameron?ahaks.

CuppyCakeMommy said...

qaira sila lah beli..pastu Mia pergi London Mia bleh pinjam sekejap

Mrs. Amie said...

ibu 2Az : me likey a lot! hihi

Cahaya Kekasih : yer kan? hihi.. ish ish..

Azatulsheeda : Murah2.. kn? cntik lak tu!

Hanie : wah, Hanie.. org nampak dr 100metr depan sbb color merah kan? bkn sbb i gomok mcm gajah kan? hahaha

Ummi rania : belilah babe.. lawa kan.. thx for droping!

Misbehave : hihi.. qaira the katie holmes versi melayu! hahahah. tak blh blah...

Amy : haruslah tak.. nnt ya..

Wina : sbb dia kecik n comel.. pastilah adorable!

Senioritasara : yupp..super hottt!

Anita : nk frame.. then gantung mana plak? dah tak ckup dinding nak gantung lagi Knit! haha

Mommy Steph : Setakat pegi setahun skali atau belum tentu pegi... hahaha..

CuppycakeMommy : Ala, aunty Siti.. belilah utk Mia satu.. boleh Qaira geng dgn Mia jln2 pakai nie..

m@Ri@ said...

wah meletup kak amie..i loike..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

buat koleksi.heheh dah tu u suka ma,beli jela ;p