I can't imagine how strong she is...
Monday, January 25, 2010

I've been bloghoping and stop here.

I've been read all of her stories. Until I drop at here.

I cried when I drop here., and here .

I cannot imagine how strong she is.

To Ummi Harris, you're so strong! Al-fatihah to Harris. Amin.

12 comments:

wina said...

owh babe..I pun pernah baca & I wondered too...how can they be so strong??

air mata I mengalir jugak

u should read about this another strong mummy http://buatmuanakku.blogspot.com/

Anita, Mummy Adzryl said...

Ya Allah! i cried when i read her blog.. sampai skang asyik dok teringat jer.. yeah, she's so strong!!!! Ya Allah, kuatkan lah semangat Ummi Harris tu.. kuatkan semangat semua ibu2 dlm dunia ni juga!! :( sedey... xleh stop nangis baca blog tu.. iskkk. :(

Anita, Mummy Adzryl said...

btw, al-fatihah to baby harris... :(

afiq said...

sumpah sedih.. isk.. sedihlah!

Misbehave said...

i mmg x nak baca sbb i x sanggup. :(

NuRuL AiNA said...

amie.. bile kite dah ada anak nih lagi melampau2 rasa sedih bile dgr ada mummy yang anaknye Allah lebih sayang..

seyes, tak terbayang bagaimana kalau i yang ada di tempat tu..sabtu lepas arissa jatuh katil pun i menangis melalak sampai budak kecik tu plak berhenti nangis tgk i nangis..

Huda said...

mmg sedih..huda dah penah baca aritu..rase berderau darah..

koklie's said...

ya allah sedih nyer,i xbley bayang kalu i kt tempat die, mayb da gila kot, ape2 pun al fatihah utk haris

Mrs. Amie said...

Dear all,

I pun tak boleh nak baca.. baru nak baca jer dah meleleh2 i rasa.. Wina, pasal Ukasyah tue pun I sedih jugak.. siap ada gambar lagi.. I cannot imagine Ukasyah dengan baju baby dia tue, dah takde.. i tak boleh tgk ok gambar tue.. sedihnya... semoga yg di uji tabah menghadapi semua ni...

SurayaHarris said...

May Allah blessed his soul..Al Fatihah..
=(

CuppyCakeMommy said...

sedihhhh..pas baca i terus peluk Mia..macam mana i sayang kat mia macam tu la ummi sayang to harriz..tp i tak sekuat ummi

sabrina.h said...

omg sedih sgt2...tp sab kt ofis nie, x blh nak nangis huhuhu...cannot imagine perasaan ummi ;(
al-fatihah utk harriz