Designer Bags Anyone?
Monday, January 11, 2010

I wanna let go pre-loved designer bags soon!

LV, Gucci, Dior, Mulberry, Ferragamo, Miu Miu, DKNY and etc.

Ada yg baru jer pakai sekali! So, wait for my next entry ya! Oh! Semua are 100% authentic ok! Takde main fake2 items... Hihihi.. Bcoz, I hate fake items!

13 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

LOL.sape yg suka fake kan?eventho some ppl tak suka 2nd hand items..hihihihi

~ SueHarriz ~ said...

babe bagi la derma kat i satuuuuuuuuuuu... kikii..

HaninFarshid said...

hahah!! kyra's fake LV( i buat diaper bag) kena curi kat KLIA hari tu :P

mommy dier ok je...semua belasah..ori or fake...asalkan cantik ;)

ok..will wait for ur next entry :)

ARIBA said...

waaa..best..best..best..;-)

Zezzatty said...

i pakai je fake items sbb tak mampu nak beli yg original one :( :( :(

Mrs. Amie said...

Mommy Steph : I wanna let go sbb sayang jer.. ada yg baru pakai sekali dua.. pastu tak pakai dah.. some might interested kot klu tgk bag tu as new lagi! hihihi

Sue : I nak let go yg paling pasti cheapo than the original one.. haha

Hanin : Haha, wait la for my next entry ya..

Ariba : :)

Zezatty : Perhaps u can get one from me.. syang Zatty.. baru pakai sekali dua kan...hihi

wina said...

me pun belasah je fake or ori janji cantek! hihihi

AIRA HANIZA said...

Babe tak sayang ke nk jual...Benda mahal ok..Lain la kalau benda murah je...Kalau i mmg i tkkn jual walaupun pakai sekali dua...Sayang wooo dah beli mahal2...Simpan je.. I nk buat mcm my mom, smua designer handbags and shoes dia simpan n jaga elok2..dia buat collections...Even ada yg dia beli b4 i was born tau n still elok smpai skang..Pastu skang ni pulak kan back to vintage style, so i pun apa lagi, jd pewaris la handbang2 dia tuh...Ngeheheh.. Dapat la gak i merasa pakai brand2 oldskul skit yg org jarang pakai mcm Bruno Magli, Nina Ricci, YSL, Bally etc..Hehehehe....

Mrs. Amie said...

Wina : If u ada rezeki sket, jomlah wina membeli.. tapi sedang dlm proses menangkap gmbar... hihi.. sometimes, i think tak salah nak pamper diri kita bila dah penat2 keja kan? And some might not interested with fake.. yerla.. dah spend ribu2, sekali fake, tak ke naya? so, I nak menegaskan kat sini, it is the original one la.. perhaps org lain akan salah sangka ok dear.. :)

Aira : Tak nak lah babe.. nak let go jugak.. ingat org kaya ker I nie nak buat collection.. huhu.. mmg lah if beli nak kumpul duit mcm nak mati kan, so, I jual perhaps I might get the other one la.. nnt la I tunjuk u.. ok? hihi

AIRA HANIZA said...

Sebab tuh la syg nk jual...Sebab time nkbeli kita susah payah kumpul duit...hehehe...Cepat2 upload pic yer...

Zezzatty said...

amie-kalo ratus2 leh ler...kalo ribu2..mak lariksssss dulu k!hahahaha

Mrs. Amie said...

Aira : Ok will upload secepat mungkin.. tapi tapi.. i teringin yg baru tapi tak cukup duit cmno? hahaha.. apa2 saja lah kan...

Zezatty : Ok, I nilaikan..hihihi...

Mummy Zara Sofea said...

woowww..gucci & miu pun ade...best tue...