Bink - Tees Designs
Wednesday, January 20, 2010

Bink-Tees! new idea ok.. really nice. This is what we called as a fashion have function! Hahahaha..

Those baby yg hisap pacifier kan, yg selalu jer jatuh, so nie la consclusion nya.. Hehehe.. tak payah guna pacifier clips dah... pakai baju jer and tadaaa... dah selamat pacifier from drop down kat lantai.. Ada banyak unique n nice design as below:


See? nice kan? Ada butterfly, bee, lady bug and mcm2 lagi!




Cute jer baby pakai mcm nie.. hahaha.. sukanya!

But, as usual, benda pelik nie selalu ada kat overseas jer.. but this one kan, nak buat dia mcm tak susah.. buat sendri pun boleh.. I'm gonna to try soon la kalau rajinla.. hihihi...

More, refer here.

6 comments:

Lea Shmea said...

kak amie buat la bisnes ni. hehe. :)

~♥LilButterFlyLadY♥~ said...

Bagus ni.. Buat sendiri pon bole kan.. ;)

Lisa said...

so cuteeee..i think mmg bleh diy lar benda nih... too bad my son tak suka pacifier hehe

fabulous.farah said...

huhuhu..u try la buat pastu tunjuk kat sini..mesti cute=p

Mrs. Amie said...

To All,

Haisshhh, rajinnya kan I nak bt sumenie.. hihihi..

m@Ri@ said...

comelnya